Πετυχημένο το σεμινάριο της Ένωσης Φοροτεχνικών

Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών  Άρτας – Φιλιππιάδας ΕΦΕΕΑΦ πραγματοποίησε με πολύ μεγάλη επιτυχία και ευρεία συμμέτοχη ένα ακόμα Φορολογικό Σεμινάριο στην Άρτα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Επιμελητήριου Άρτας την Τρίτη  9/4/2019 .Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Κορομηλάς Γεώργιος , ο οποίος ανέλυσε θέματα σχετικά με τις φορολογικές αλλαγές τη σύνταξη χρηματοοικονομικών καταστάσεων και  των φετινών εντύπων Ε1 και Ε3 των φορολογικών δηλώσεων που θα υποβληθούν έως 30/06/2019 .

Επίσης έγινε εκτενής αναφορά στις εργασίες τέλους χρήσης για τις επιχειρήσεις με απλογραφικά ή διπλογραφικά βιβλία , τη διαδικασία προσδιορισμού των αποτελεσμάτων της χρήσης , τις εκπιπτόμενες και μη δαπάνες και το φορολογικό έλεγχο , καλύπτοντας κάθε φορολογική ανάγκη που ια προκύψει και κάθε επιχείρηση , είτε πρόκειται για μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις ή τον μεγάλο οργανισμό ή εταιρεία .

Εξάλλου την Τετάρτη 10/4/2019 σύσσωμο το ΔΣ της ΕΦΕΕΑΦ συμμετείχε σε συνάντηση με τη Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου στα Ιωάννινα . Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και  Ο Πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Θεοδόσης μετέφερε στο  νέο Πρόεδρο και στα μέλη του ΔΣ του Οικονομικού Επιμελητηρίου του Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου  τα προβλήματα του κλάδου  και την ανάγκη για εκπροσώπησή που ζητούν οι φοροτεχνικοί πανελλαδικά από το Οικονομικό Επιμελητήριο.