Με δυναμική στην μάχη των περιφερειακών εκλογών ο Νίκος Νικολάου

Το πήρε απόφαση και πλέον έχει αρχίσει ένα συναρπαστικό ταξίδι, στο νομό Άρτας, θεωρώντας ότι ο συνδυασμός «ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ», με τον οποίο κατέρχεται υποψήφιος, πρέπει να έχει το πάνω χέρι στις περιφερειακές εκλογές…

Ο συνδικαλιστής και πρώην πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο Αρταίων Νίκος Νικολάου, είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Δημήτρη Δημητρίου, γιατί στο πρόσωπό του, διέκρινε καθαρό λόγο και σοβαρή πρόταση για το μέλλον της Ηπείρου.

Μιλώντας σε φίλους, αλλά και τους κατοίκους των χωριών που επισκέφτηκε μέχρι σήμερα, αποκάλυψε τον μύθο περί τις πετυχημένες θητείες του νυν απερχόμενου περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη, διερωτώμενος πως είναι δυνατόν, αυτός να είναι χρήσιμος και αποτελεσματικός, την στιγμή που στις δικές του θητείες, κατρακύλησε ακόμη περισσότερο στους δείκτες της ανάπτυξης, ανάμεσα σ’ όλες τις Περιφέρειες της Ευρώπης. «Η Ήπειρος ήταν στις προτελευταίες θέσεις, στους πίνακες ανάπτυξης της Ευρώπης και επί των ημερών του Καχριμάνη, είναι τελευταία», έλεγε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Νικολάου.

Στις συζητήσεις που κάνει, οι πολίτες ζητούν να πληροφορηθούν, το νέο που μπορεί να φέρει στην Ήπειρο, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Δημητρίου, ο Νίκος Νικολάου, στάθηκε στο αυτονόητο. «θα αντιμετωπίσουμε την Περιφέρεια Ηπείρου, ως μία οντότητα και δεν πρόκειται να προκύψει κανένας διαχωρισμός, ανάμεσα στους νομούς της Ηπείρου», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε με νόημα: «Ήπειρος δεν είναι μόνο τα Γιάννενα».

Ερωτώμενος απ’ την «Γ» ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Νικολάου, για το πως αντιμετωπίζουν οι πολίτες την πρόταση του συνδυασμού «ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ» και του ιδίου προσωπικά και χωρίς δεύτερη σκέψη, απαντάει με ενθουσιασμό. «Είναι αλήθεια πως ούτε κι εγώ περίμενα τόσο θερμή αποδοχή της πρότασης του συνδυασμού μου», λέει χαρακτηριστικά, για να συμπληρώσει: «Ήταν αναμενόμενο, γιατί ο λαός της Άρτας, διαπίστωσε πως με τις επιλογές του Καχριμάνη, η Ήπειρος, θα χάσει πολλές ευκαιρίες ακόμη, όπως ήδη έχει χάσει πάρα πολλές ευκαιρίες, τις οποίες οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά».

Επιμελής στην προσπάθεια, ν’ ανταποκριθεί πλήρως στις ανάγκες του προεκλογικού αγώνα, ο συνδικαλιστής Νίκος Νικολάου, έχει καταγράψει τις προτεραιότητες για το νομό Άρτας, οι οποίες και θ’ αποτελέσουν τις προγραμματικές δεσμεύσεις του συνδυασμού, σε σχέση με το μέλλον της Ηπείρου.

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Νίκος Νικολάου γεννήθηκε στην Άρτα και έλκει την καταγωγή από τους Μελισσουργούς.

Είναι πατέρας δύο παιδιών, της Κατερίνας, που σπούδασε Παιδαγωγική και του Γιώργου, που εργάζεται στην Πολεμική Αεροπορία.

Είναι υπάλληλος του Δήμου Αρταίων, ενώ διετέλεσε Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου από το 2003-2018.

Παράλληλα υπήρξε Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Άρτας από το 2012-2015 και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ – ΟΤΑ από 2011-2014.

Ως νέος, υπήρξε ποδοσφαιριστής της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Άρτας και της ΜΕΛΙΣΣΑΣ Άρτας.

Σήμερα συνεχίζει να προσφέρει στον αθλητισμό της περιοχής ως  μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Άρτας.