Κι ο Θανάσης Κεραμιδόγλου με τον Γιώργο Νίτσα

Με ένα λιτό όσο και μεστό μήνυμα, στο οποίο υπογραμμίζει πως «…χωρίς εγωισμούς,  φανατισμούς, με γνώμονα ΜΟΝΟ το καλό της ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ και εν γένει του ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ με ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ…» ο Θανάσης Κεραμιδόγλου ανακοίνωσε  την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό «Ανάπτυξη τώρα» του υποψηφίου Δημάρχου Πρέβεζας Γιώργου Νίτσα.

Μια ξεχωριστή υποψηφιότητα, καθώς ο Θανάσης Κεραμιδόγλου έχει και την γνώση αλλά και την εμπειρία, για να δρομολογηθούν οι λύσεις εκείνες που απαιτούνται για την προοπτική της Πρέβεζας.

Το πλήρες κείμενο του μηνύματος του Θανάση Κεραμιδόγλου έχει ως εξής:

«ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ

Η αγάπη μου για την ΠΡΕΒΕΖΑ ΜΑΣ και η προτροπή πολλών συμπολιτών μας με οδήγησε να ασχοληθώ πλέον ενεργά και επισήμως με τα κοινά του Δήμου μας αξιοποιώντας τις εμπειρίες και γνώσεις μου.

‘’Ως απλός στρατιώτης όπως ήμουν σε όλη την μέχρι τώρα ζωή μου απλά χωρίς εγωισμούς φανατισμούς με γνώμονα ΜΟΝΟ το καλό της ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ και εν γένει του ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ με ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ’’

Συντασσόμενος κοντά στον υποψήφιο Δήμαρχο ΓΙΩΡΓΟ ΝΙΤΣΑ, έναν άνθρωπο που ασχολείται ενεργά αρκετά χρόνια με την αυτοδιοίκηση, είναι γνώστης των θεμάτων που ταλανίζουν την ΠΟΛΗ μας και όλον τον ΔΗΜΟ και επιμένει αυτοδιοικητικά έχοντας ΟΡΑΜΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

Να κάνουμε την ΠΡΕΒΕΖΑ και όλο τον ΔΗΜΟ, αυτόν τον ευλογημένο τόπο μαζί με του συνδημότες μας όπως μας ΑΞΙΖΕΙ.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΕΡΑΜΙΔΟΓΛΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ»