Τόσα καταλαβαίνει, τόσα λέει!

Το ότι ο υποψήφιος με τον Σπύρο Ριζόπουλο Στάθης Νάνος θα αναλάμβανε εκτός από την σωτηρία του τόπου και την υπεράσπιση του έργου των περιφερειακών συμβούλων του Αλέκου Καχριμάνη, ούτε που το είχαμε φανταστεί.

Κι όμως.

Σε μια επιχείρηση αποδόμησης των επιχειρημάτων του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου κ. Φώτη Φώτη και όσων αυτός είπε σε συνέντευξή του στη «ΓΝΩΜΗ», θεωρώντας ότι βρήκε πεδίο δόξης λαμπρό, ώστε και ο ίδιος να αυτοδιαφημιστεί μέσω του Facebook, κάνει λόγο για αυτογκόλ και μαύρες αλήθειες.

«Εξ ίδίων κρίνοντας τα αλλότρια», προφανώς, αρνείται να δεχθεί πεισματικά πως υπάρχουν άνθρωποι (και υποψήφιοι) που θεωρούν «εχθρό του καλού, το καλύτερο» και γι’ αυτό πασχίζουν για τον τόπο και τους ανθρώπους του, κάνοντάς το μάλιστα στάση ζωής, σε αντίθεση με κάποιους άλλους – ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε- που προβάλουν την μετριότητά τους, ως περιπλανώμενοι ιουδαίοι, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα 15 λεπτά δημοσιότητας που τους αναλογούν κι ίσως και μια κάποια θεσούλα στο τραπέζι της εξουσίας.

Άλλωστε, το γεγονός  ότι από μια ολοσέλιδη συνέντευξη βρήκε για να σχολιάσει μόνον την αναφορά του κ. Φώτη πως «…με λύπη μου διαπιστώνω ότι τα αποτελέσματα (για τον νομό μας) είναι πενιχρά, κατώτερα των προσδοκιών των συμπολιτών μας και χωρίς να ακουστώ μηδενιστής, ανάξια αναφοράς και μνημόνευσης. Κι όσο τα προβλήματα δεν τα βάζουμε στο τραπέζι των λύσεων, δεν τα …φωνάζουμε και δεν τα διεκδικούμε, δεν μπορούμε να περιμένουμε να λυθούν από μόνα τους ή δια μαγείας…», δείχνει κατά τον καλύτερο τρόπο πως αντιλαμβάνεται ο ένας τον ρόλο του περιφερειακού συμβούλου και την εντολή του αρτινού λαού σ’ αυτόν και πως ο άλλος τον αντίστοιχο ρόλο.

Και βέβαια το γεγονός ότι στην ίδια συνέντευξη ο Φώτης Φώτης υπεραμύνεται του έργου του Περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «( η αυτοδιοίκηση) είναι ωστόσο ένα πεδίο, όπου για να πετύχεις οφείλεις να έχεις ξεκάθαρες απόψεις και σχέδιο για το τι πρέπει να κάνεις, για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ανάπτυξης της περιοχής σου, να τεθούν οι βάσεις για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των οικογενειών και των παιδιών μας και εν τέλει να παραδώσουμε ένα καλύτερο αύριο από αυτό που παραλάβαμε. Κι εφ’ όσον σε αυτές τις αναζητήσεις και τις αγωνίες διαπίστωσα κοινό βηματισμό με τον Αλέκο Καχριμάνη, γιατί όχι (να μην είμαι υποψήφιος μαζί του)…», ο κ. Νάνος το αγνοεί επιδεικτικά και προκλητικά ώστε να «θωρακίσει» το σχόλιό του!

Και δεν κοκκινίζει ο αθεόφοβος, κάνοντας λόγο για «μαύρες αλήθειες»!!!

Ποιός;

Ο …επιστήμων της …μαύρης αλήθειας!!!

Αλλά τι να κάνουμε! Τόσα καταλαβαίνει ο άνθρωπος, τόσα λέει (και γράφει).

Για να μπορούμε να πούμε με ασφάλεια, πως τόσα μπορεί άρα και τόσα θα …κάνει!!!

Η γνώμη