ΜΑΧΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ

Χαμηλών τόνων, αλλά επιζητών το έργο που πρέπει να παραχθεί ο Μιχάλης Βλάχος…

Εκ νέου υποψήφιος, με τον συνδυασμό του Χρήστου Τσιρογιάννη, ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΑ και πρώην αντιδήμαρχος Καθαριότητας Μιχάλης Βλάχος, ο οποίος θα περπατήσει σε γνώριμους δρόμους, αλλά σ’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση, μ’ ένα επί πλέον εφόδιο. Την εκτίμηση των πολιτών, η οποία πολλαπλασιάστηκε, μετά την θητεία του στην ΔΗΚΕΔΑ, αλλά και στον τομέα καθαριότητας, όπου έκανε πολλά και σημαντικά πράγματα, ενώ σε επίπεδο επικοινωνίας με τους πολίτες, ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός.

Χαμηλών τόνων, αλλά επιζητών το έργο που πρέπει να παραχθεί ο Μιχάλης Βλάχος, είναι υποψήφιος στον Δήμο Αρταίων, όπου κινείται με διακριτικότητα και ουσιαστική επικοινωνία με τους πολίτες. Σ’ αυτή την χρονική συγκυρία, έχει να δώσει και απαντήσεις, σε σχέση με όσα έγιναν απ’ την παρούσα δημοτική αρχή και κάποιοι επιμένουν να κάνουν πως δεν είδαν τίποτα.

Κάποιοι θεωρούν σίγουρη την επανεκλογή του, αλλά ο ίδιος επιμένει, να υπενθυμίζει πως οι εκλογές δεν κρίνονται με τις εκτιμήσεις, αλλά με τον σταυρό προτίμησης, με όσα αυτό μπορεί να σημαίνει…