Απάντηση Χασιάκου σχετικά με την συνάντηση με τον Ριζόπουλο

«Επειδή τον περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη τον θεωρώ ικανό, έμπειρο, αποτελεσματικό, γνώστη των προβλημάτων της Ηπείρου και εγγυητή για ένα καλύτερο αύριο για την περιοχή μας, θα συμβάλλω και εγώ για την επανεκλογή του», υπογραμμίζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Χρήστος Χασιάκος, σχετικά με την συνάντησή του με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Σπύρο Ριζόπουλο.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του κ. Χασιάκου έχει ως ακολούθως:

«Σχετικά με την συνάντησή μου με τον κ. Ριζόπουλο, υποψήφιο περιφερειάρχη, στις 12/03/2019 και εν συνεχεία του δελτίου τύπου που εξέδωσε διευκρινίζω τα εξής:
1. Η συνάντηση εκ μέρους μου είχε μόνο θεσμικό χαρακτήρα και έγινε επειδή ο ίδιος επιθυμούσε να ενημερωθεί για τα προβλήματα του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων.
2. Στην συνομιλία μας αναφέρθηκα μόνο σε δύο θέματα που είναι βασικά για την ανάπτυξη του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων:
α. Την κατασκευή του παραλίμνιου δρόμου “Πέτα-Κάτω Καλεντίνη”. Τον ενημέρωσα ότι η Περιφέρεια Ηπείρου έχει αναθέσει ήδη σε μελετητικό γραφείο την σύνταξη της προμελέτης του έργου και
β. Την βελτίωση του “οδικού δακτυλίου των Τζουμέρκων” δηλαδή του δρόμου “Πραμαντα – Αγναντα – Καταρράκτης- Πάτερ Κοσμάς Κυψέλης – Βουργαρελι -Αθαμάνιο – Θεοδώριανα -Μελισσουργοί – Πράμαντα”. Τον ενημέρωσα για τις πιστώσεις που έχουν ήδη εγκριθεί για τον οδικό αυτό δακτύλιο και ποια τμήματα θα βελτιωθούν.
3. Τέλος, οφείλω να σημειώσω ότι στην παρούσα Δημοτική περίοδο, με τις σημαντικές πιστώσεις που ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ενέκρινε για τον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, έγιναν έργα που βελτίωσαν σημαντικά τις υποδομές στον Δήμο μας. Επειδή τον περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη τον θεωρώ ικανό, έμπειρο, αποτελεσματικό, γνώστη των προβλημάτων της Ηπείρου και εγγυητή για ένα καλύτερο αύριο για την περιοχή μας, θα συμβάλλω και εγώ για την επανεκλογή του.

Χρήστος Χασιάκος»