Κυκλοφορεί αύριο «Η ΓΝΩΜΗ»

Οι δημοτικές παρατάξεις σε κινητικότητα, οι υποψήφιοι σε αγωνία και το αναζητούμενο μέλλον του τόπου…

Αναγκαστικά «φόρεσε» τα προεκλογικά της και η «Γ», μιας και η κινητικότητα περί τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, είναι ιδιαίτερα αυξημένη και τα ονόματα των υποψηφίων, είναι πολλά… Το ζητούμενο είναι, αν όλο αυτό το… νταβαντούρι, οικοδομεί ξεχωριστό για το μέλλον ή είναι κάτι που επιβάλλεται να γίνει, κατά ένα είδος εθίμου.

Η επικεφαλής της «Ριζοσπαστικής Δημοτικής Αλλαγής» Λίτσα Κιτσαντά, ανακοίνωσε και επίσημα τους πρώτους υποψηφίους, σε εκδήλωση που έγινε στο Σκοπευτήριο, για ν’ αποκτήσει η εκδήλωση αυτή, την σημειολογία της… Το ίδιο αναζήτησε και ο δήμαρχος Χρ. Τσιρογιάννης, που έκανε την επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του και το νέου λογότυπου, μιας και η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Αρχαιολογικού Μουσείου, όπου είχε ορκιστεί το δημοτικός συμβούλιο, το 2014, που εξελέγη πρώτη φορά δήμαρχος.

Υπέρ του Αλιευτικού Συνεταιρισμού Ανέζας, τάσσεται με δήλωσή του, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Μπαλάγκας, ο οποίος δηλώνει πως το ιχθυοτροφείο ανήκει σ’ όσους το δημιούργησαν και το ανέδειξαν…

Και πολλά άλλα θέματα, στην ΓΝΩΜΗ που κυκλοφορεί… Μην την χάσετε…