Η ΤΥΧΗ ΕΔΕΙΞΕ ΑΡΤΑ…

Ο συμπολίτης μας Θεόδωρος Κολιός, ήταν ο τυχερός της πανελλήνιας κλήρωσης που κέρδισε ένα αυτοκίνητο SEAT Mii!

Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ, μέλος του Ομίλου ΕΛΤΡΑΚ, που αντιπροσωπεύει τα μηχανήματα Caterpillar στην Ελλάδα από το 1982, δημιουργήθηκε το 2001 και δραστηριοποιείται στον τομέα των ελαστικών, ως επίσημος αντιπρόσωπος των Bridgestone, Firestone & Dayton για την Ελλάδα.

Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ διαθέτει στην αγορά ελαστικά για όλες τις κατηγορίες: από βιομηχανικά, χωματουργικά μηχανήματα και φορτηγά έως επιβατικά οχήματα / αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

Η ομάδα της ΕΛΑΣΤΡΑΚ, που είναι αμιγώς Ελληνική εταιρία, απαρτίζεται από επαγγελματίες με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των ελαστικών και κάνει τη διαφορά στην εξυπηρέτηση μετά την πώληση, προσθέτοντας  αξία στην αγορά σας. Πώς;

Με το Elastrakclub*, ένα ευέλικτο και εξελισσόμενο πρόγραμμα δώρων και προνομίων – αποκλειστικά από την ΕΛΑΣΤΡΑΚ – που συνοδεύει  τα προϊόντα της Bridgestone/Firestone/Dayton και προσφέρει μόνο,  χωρίς να ζητά πίσω τίποτα!

Τι κερδίζει ο καταναλωτής:

1. Δωρεάν Αντικατάσταση λόγω ζημιάς: Καλύπτει το «ατυχές γεγονός», που καθιστά το ελαστικό ακατάλληλο προς χρήση, αντικαθιστώντας το δωρεάν με ένα καινούργιο, ακόμα και στην περίπτωση που το «ατυχές γεγονός» έχει συμβεί με υπαιτιότητά σας (π.χ. χτύπημα σε πεζοδρόμιο, λακκούβα κ.λπ.). Η δωρεάν αντικατάσταση ελαστικού λόγω ζημιάς, ισχύει για ένα έτος από την ημερομηνία αγοράς.

2. Συμμετοχή σε 12 μηνιαίες κληρώσεις δώρων μέσω του elgifts: Κάθε μήνα και για έναν χρόνο μετά την αγορά δοκιμάζετε την τύχη σας κερδίζοντας πλούσια δώρα για πολλούς νικητές σε όλη την Ελλάδα.

Στα πλαίσια της ενίσχυσης και ευελιξίας του προγράμματος, από τον Οκτώβριο 2018 έως και τον Ιανουάριο 2019 έτρεξε ένας νέος μεγάλος διαγωνισμός . Τα μέλη του Elastrakclub κέρδισαν δύο κουπόνια από 10€ έως 30€, για να τα εξαργυρώσουν προσωπικά ή να τα δωρίσουν. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ… μέσα από την εξαργύρωση των κουπονιών ένας τυχερός κέρδισε ένα αυτοκίνητο SEAT Mii!

Η κλήρωση του αυτοκινήτου πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2019 και ο τυχερός αναδείχθηκε από την πόλη της Άρτας: ο κος Κολιός Θεόδωρος παρέλαβε το νέο του αυτοκίνητο σε μία όμορφη εκδήλωση, που οργάνωσε ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣΤΡΑΚ στην Άρτα κος Χαρίσης Λεωνίδας για να γιορτάσει την επιτυχία του πελάτη του και κατ’ επέκταση του καταστήματος του!

Η παράδοση του αυτοκινήτου μάρκας SEAT και μοντέλο Mii, έγινε το Σάββατο 02/03/19 στις εγκαταστάσεις του κύριου Χαρίση με την παρουσία εκπρόσωπων της εταιρίας ΕΛΑΣΤΡΑΚ αλλά και κόσμου από την Άρτα, που ήρθε για να συγχαρεί τον συμπατριώτη του.

Πάντα τέτοιες επιτυχίες ευχόμαστε στον κο Κολιό και τον κο Χαρίση αντίστοιχα αλλά και στην πόλη της Άρτας γενικότερα.

Συγχαρητήρια στον Λεωνίδα

Ναι ήταν η τύχη που κοίταξε… γλυκά, έστω και μια φορά την Άρτα, αλλά είναι και ο δραστήριος έμπορος ελαστικών και αντιπρόσωπος της γνωστής εταιρείας «ELASTRAK», Λεωνίδας Χαρίσης, που με την επίμονη και ουσιαστική δουλειά του, αύξησε τις πιθανότητες, για να προκύψει ο νικητής Θόδωρος Κολιός…

Η «ELASTRAK» αμιγώς ελληνική επιχείρηση, η οποία στον καιρό της κρίσης έδειξε και το ανθρώπινο πρόσωπό της, αντιπροσωπεύει την μεγαλύτερη ίσως εταιρεία ελαστικών στον κόσμο, την «BRIDGESTONE», διοργάνωσε πανελλήνια κλήρωση με δώρο ένα αυτοκίνητο, ανάμεσα στους οδηγούς που επιλέγουν τα συγκεκριμένα ελαστικά. Μεγάλος τυχερός ήταν ο Θεόδωρος Κολιός, έμπορος απ’ την Άρτα, ο οποίος σε ειδική κλήρωση κέρδισε ένα αυτοκίνητο SEAT, με το οποίο εικονίζεται στην φωτογραφία πάνω, με τον  Διευθυντή Ανάπτυξηςτης «ELASTRAK» Χαράλαμπο Στόβελ.

Σε μια σεμνή τελετή, που έγινε το περασμένο Σάββατο, η διοίκηση της «ELASTRAK» και ο αντιπρόσωπος Λεωνίδας Χαρίσης, παρέδωσαν το αυτοκίνητο, ευχόμενοι στον τυχερό να είναι καλοτάξιδο.

Δεν μπορούσαν να λείψουν τα επαινετικά λόγια, για τον αντιπρόσωπο Λεωνίδα Χαρίση, ο οποίος διακρίνεται για την υπευθυνότητά του, αλλά και την εργατικότητά του, πληρώντας έτσι στο απόλυτο, όλες τις προδιαγραφές που θέτει η εταιρεία «ELASTRAK». Και βεβαίως απ’ τον Λεωνίδα Χαρίση, αυτονόητη ήταν η δέσμευση για καθημερινή προσπάθεια, ώστε κάθε ημέρα που περνάει, να παρέχονται περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες, στους οδηγούς που επιλέγουν την συγκεκριμένη αντιπροσωπεία, για τα ελαστικά του αυτοκινήτου τους…

Καλοτάξιδο το νέο αυτοκίνητο στον τυχερό και πάντα με ανάλογες υπηρεσίες, να κινείται η αντιπροσωπεία του Λεωνίδα Χαρίση.

Κ. Γ.

*Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.elastrakclub.gr ή κατεβάζοντας την εφαρμογή elastrakclub στο κινητό σας, όπου μπορείτε να έχετε άμεσα όλη την απαραίτητη πληροφόρηση.