Είναι οριστικό. Υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στην Πρέβεζα, ο Γιώργος Κολοβάτσιος

Του έγινε πρόταση απ’ την ηγεσία του κόμματος και την αποδέχτηκε – Έχει ισχυρούς δεσμούς φιλίας, με τους πολίτες, περισσότερο στην περιοχή του Δήμου Ζηρού, αλλά και σ΄ όλο το εύρος του νομού Πρέβεζας.

Πάει καιρός που οι πληροφορίες ανέφεραν πως υποψήφιος με τη ΝΔ θα είναι ο γνωστός (σ.σ. και καλός) δημοσιογράφος Γιώργος Κολοβάτσιος και πλέον αυτές επιβεβαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, καθώς όπως μαθαίνουμε, ελήφθη η οριστική απόφαση και ο υποψήφιος βουλευτής, πρέπει ν’ αρχίσει την επικοινωνία του με τους πολίτες.

Ικανός άνθρωπος και με την δυνατότητα, να συνεισφέρει στην προσπάθεια που κάνει η ηγεσία της  και προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για το νέο και σύγχρονο πρόσωπο του κόμματος.

Εκτός της αναγνωρισιμότητας που απολαμβάνει λόγω της πολυετούς παρουσίας στο ΣΤΑΡ, ο Γιώργος Κολοβάτισος, έχει ισχυρούς δεσμούς φιλίας, με τους πολίτες, περισσότερο στην περιοχή του Δήμου Ζηρού, αλλά και σ΄ όλο το εύρος του νομού Πρέβεζας.

Σημαντικοί άνθρωποι της περιοχής, έχουν ήδη δηλώσει πως θα στηρίξουν την προσπάθειά του και φυσικά όλα είναι ανοιχτά, για το τελικό αποτέλεσμα.

Καλή επιτυχία…