Υποψήφιος με τον Χρήστο Τσιρογιάννη ο Κωνσταντίνος Γιοβάρθης

 Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο Χαλκιάδων με τον συνδυασμό του Δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη, εκφράζει με σημερινή του ανακοίνωση ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Άρτας κ. Κων)νος Γιοβάρθης.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Γιοβάρθης αναφέρει τα εξής:

«Ονομάζομαι Γιοβάρθης Κωνσταντίνος του Γεωργίου και της Λαμπρινής το γένος Τσαμπά. Γεννήθηκα στις 19 Δεκεμβρίου 1990 και είμαι μόνιμος κάτοικος στις Χαλκιάδες Φιλοθέης. Είμαι απόφοιτος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στο Α.Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας με έδρα την Κοζάνη και αυτή τη στιγμή εργάζομαι ως Ιδιωτικός Υπάλληλος σε Γεωτεχνικό – Μελετικό γραφείο στην πόλη της Άρτας.

 Από τα φοιτητικά μου χρόνια με κέρδισαν οι ενασχολίες με τα κοινά. Ο ζήλος μου για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος που αφορούσε τη σχολή μου με έκανε να είμαι υποψήφιος στις φοιτητικές εκλογές όπου εκλέχθηκα Γενικός Γραμματέας και το επόμενο ακαδημαικό έτος Πρόεδρος Συλλόγου σπουδαστών με την παράταξη της Δ.ΑΠ Ν.Δ.Φ.Κ .

 Το Φεβρουάριο του 2015 ολοκλήρωσα τη στρατιωτική μου θητεία με το βαθμό του Υποδεκανέα. Επιστρέφοντας στην Άρτα , εντάχθηκα στην Ο.Ν.ΝΕ.Δ Άρτας και ανέλαβα το 2016, Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Άρτας στην Ο.Ν.ΝΕ.Δ με πρόεδρο Νομαρχιακής τον Ευάγγελο Βλάχα. Το 2017 ανέλαβα, Αντιπρόεδρος Ο.Ν.ΝΕ.Δ  Άρτας με πρόεδρο τον Αντώνιο Καραμπίνα, όπου κατέχω τη συγκεκριμένη θέση ως σήμερα.

 Προσπαθώντας να αφουγκραστώ τον παλμό της κοινωνίας που ζω, βλέποντας την αποστροφή για τα κοινά από τους νέους και γενικά την κεντρική πολιτική σκηνή, θα ήθελα να προσφέρω ο ίδιος το δικό μου λιθαράκι για το χωριό μου, τις Χαλκιάδες. Έτσι θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την απόφαση μου για την ενασχόληση μου στην Αυτοδιοίκηση Ά βαθμού.

 Αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Αρταίων κ. Τσιρογιάννη Χρήστου να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού <<Αρτινών Συνεργασία>> , ως υποψήφιο Τοπικό Σύμβουλο για την Δημοτική Κοινότητα Χαλκιάδων Φιλοθέης  και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου.

Ως νέος άνθρωπος, θέλω να προσφέρω στον τόπο που ζώ και εργάζομαι για ένα καλύτερο μέλλον και ζητάω τη βοήθεια από τον καθένα ξεχωριστά να με στηρίξει, να με εμπιστευτεί. Δεσμεύομαι ότι θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που θα μου δείξετε.

Το ταξίδι που ξεκινά θα είναι δύσκολο και μεγάλο και σας θέλω αρωγούς σε αυτή την προσπάθεια μου.

Γιοβάρθης Κωνσταντίνος

Αντιπρόεδρος Ο.Ν.Ν.Ε.Δ ΑΡΤΑΣ

Απόφοιτος, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής , Α.ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονία»