Ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+

|

Μεγάλη προσέλευση εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων παρακολούθησαν το Multiplier Event στην αίθουσα του συλλόγου Σκουφάς Άρτας

 

 

To Πρόγραμμα Erasmus+ “Eservices Education” 2015-1-TR01-KA201-022552 ξεκίνησε το 2015 είχε τρία χρόνια διάρκεια και τελείωσε στις 31/8/2018.Έγιναν αρκετές επισκέψεις εκπαιδευτικών και από τις δύο χώρες και το όφελος στους εκπαιδευτικούς ήταν σημαντικό.

Στις 31 Αυγούστου 2018 Πραγματοποιήθηκε ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ “ΣΚΟΥΦΑ”— στην πόλη μας. Ήταν η τελευταία ημέρα του προγράμματος Ε-Services Education, Με μεγάλη επιτυχία τελείωσαν οι εισηγήσεις των καθηγητών από την Α΄Θμια, Β΄Θμια, Γ΄θμια εκπαίδευση ΤΕΙ Άρτας.

ERASMUS+ “ESERVICES EDUCATION”

2015-1-TR01-KA201-022552

MULTIPLIER EVENT

Promoting Online Learning Solutions– Conference for e- Platforming Education

H 6η και τελευταία δραστηριότητα κατάρτισης του σχεδίου Erasmus+ E-services Education KA2 Project οργανώθηκε και υλοποιήθηκε, από 27 έως 31 Αυγούστου 2018, από το ΑΚΕΘ – DCT και έκλεισε με την «ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ “ΣΚΟΥΦΑ» .

Στην δραστηριότητα κατάρτισης συμμετείχαν 9 καθηγητές από την Δ/νση Δ/θμιας Εκπαίδευσης Άρτας, 5 εκπαιδευτικοί από το 1ο Γυμνάσιο Άρτας και 7 εκπαιδευτικοί από την Δ/νση Εκπ/σης του Anamur Ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü.

Οι εκπαιδευτικοί πήραν μέρος σε εργαστήρια για την «Τελική Έκδοση της Πλατφόρμας», «Γωνία Παιχνιδιών», «Ενημερωτική Πύλη Επιχειρηματικότητας Νέων», και «Σχολικό Σύστημα Πληροφοριών» που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια του σχεδίου.

Μεγάλη προσέλευση εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων παρακολούθησαν το Multiplier Event στην αίθουσα Σκουφά Άρτας. Από την πλευρά του 1ου Γυμνασίου Άρτας συμμετείχε ο εισηγητής Αγγέλης Αλέξανδρος με την παρουσίαση Εκπαιδευτικών παιχνιδιών που δημιούργησε ο ίδιος,

Η πορεία του προγράμματος που διαμορφώθηκε και ολοκληρώθηκε οφείλεται στην καθοδήγηση και συνεργασία της Δρ. Φανής Μπισκανάκη Διευθύντριας 1ου Γυμνασίου Άρτας προς την οποία εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα ως συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου στα Π.Ε.Κ.Ε.Σ Ηπείρου.

 

erasmus-33-a

 

erasmus-33-b

 

 

erasmus-33-c

 

erasmus-33-d