ΣΥΡΙΖΑ. Ραβανός, Ταπρατζή και συζήτηση με Χουλιάρα, για τον Δήμο Αρταίων

|

Στην ίδια συνεδρίαση συζητήθηκαν και οι προτάσεις για τους άλλους Δήμους του νομού και σύμφωνα με την απόφαση στον Δήμο Γ. Καραϊσκάκη, θα στηριχτεί η υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Περικλή Μίγδου.

 

 

 

Μπορεί η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, να ανέφερε πως «συνεδρίασε η γραμματεία της Νομαρχιακής Επιτροπής παρουσία της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και βουλευτή Άρτας, Όλγας Γεροβασίλη και του βουλευτή Άρτας, Βασίλη Τσίρκα με θέμα τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις προοπτικές για τη δημιουργία ευρύτερων προοδευτικών συνεργασιών», δεν έμεινε όμως εκεί… Προχώρησε στην συζήτηση επί των προσώπων που μπορεί να υλοποιήσουν τις αρχές που ετέθησαν, για να αποφασίσει, πως θα χρειαστούν και άλλες συνεδριάσεις, για να καταλήξει σε οριστικές αποφάσεις, σε σχέση με τον Δήμο Αρταίων…

Για τον Δήμο Αρταίων, οι προτάσεις που κατατέθηκαν, έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον… Αυτοπροτάθηκε η αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Τζένη Κοίλα – Ταπρατζή, ετεροπρτάθηκε ο δημοσιογράφος Άρης Ραβανός και ετέθη θέμα, να γίνει μια συζήτηση με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας Δημήτρη Χουλιάρα, για το αν επιθυμεί να είναι υποψήφιος. Στην συζήτηση ετέθη και πρόταση πιθανής συνεργασίας με στελέχη που προέρχονται απ’ το ΠΑΣΟΚ (Παπαλέξης, Αθανασούλας, Καραγιώργος κλπ), η οποία απορρίφθηκε, χωρίς ιδιαίτερη συζήτηση… Το επόμενο διάστημα, θα συνεχιστούν οι συζητήσεις επί των ονομάτων, για να ληφθεί η οριστική απόφαση.

Στην ίδια συνεδρίαση συζητήθηκαν και οι προτάσεις για τους άλλους Δήμους του νομού και σύμφωνα με την απόφαση στον Δήμο Γ. Καραϊσκάκη, θα στηριχτεί η υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Περικλή Μίγδου.

Στον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων θα στηριχτεί η υποψηφιότητα του οδοντίατρου Τάκη Ζάραγκα, με την δημιουργία παράταξης, η οποία θ’ απορροφήσει και την παράταξη του Λεωνίδα Τσίπρα.

Για τον Δήμο Ν. Σκουφά, έγινε μια συζήτηση με τον Θ. Μουσαβερέ, ο οποίος δήλωσε πως δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος, που σημαίνει ότι θ’ αναζητηθεί νέο πρόσωπο…