ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ «ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΔHMOTIKO ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Με τα τερατώδη ψέματα που είπε απαντώντας στον ερωτώντα κ. Παύλο Στασινό και την επαγγελματική δυσφήμηση που επεχείρησε στον απόντα ανάδοχο του έργου αποδίδοντάς του ψευδείς, ανυπόστατους και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς, δύσκολα θα αποφύγει την ποινική δίωξη…

 

 

Μεγάλο «στρίμωγμα» έφαγε ο Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης με τις δύο ερωτήσεις του Παύλου Στασινού στο ΔΣ της περασμένης Δευτέρας. Ωστόσο, όπως ευρύτερα σχολιάζεται, ο ίδιος στην απελπισμένη προσπάθεια να δικαιολογήσει τους διορισμούς «ημετέρων» στο γηροκομείο καθώς και την άρνηση να πληρώσει τον εργολάβο της δημιουργίας βίντεο για την τουριστική προβολή της Άρτας , απέδειξαν για μια ακόμη φορά πόσο λίγος και επικίνδυνος είναι.

«Η πρωτόγνωρη άγνοια του Δημάρχου αναφορικά με τους νόμους για τις δημόσιες συμβάσεις, η αγωνιώδης προσπάθεια να δώσει άλλοθι στην επόπτη του έργου και σύζυγό του για τις καραμπινάτα υπηρεσιακές πράξεις και παραλείψεις της και περισσότερο ο φόβος να βρεθεί κατηγορούμενος για παράνομη χρήση πνευματικών δικαιωμάτων, τον έκαναν να χάσει τον προσανατολισμό του και κάθε ίχνος σοβαρότητας και ηθικής υπόστασης.

Ενώ με τα τερατώδη ψέματα που είπε απαντώντας στον ερωτώντα κ. Παύλο Στασινό και την επαγγελματική δυσφήμηση που επεχείρησε στον απόντα ανάδοχο του έργου αποδίδοντάς του ψευδείς, ανυπόστατους και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς, δύσκολα θα αποφύγει την ποινική δίωξη και άλλα. Έτσι σχολιάζουν τα συμβάντα κάποιοι που παρακολούθησαν το Δημοτικό Συμβούλιο ή που έμαθαν για το τι συνέβη εκεί.

Η «Γ» με προηγούμενα σχόλια είχε αναδείξει τα δύο πιο πάνω ζητήματα. Σήμερα επιβεβαιώνεται πλήρως το περιεχόμενό τους. Ωστόσο, όπως πληροφορείται το ζήτημα θα έχει καυτή συνέχεια και σε αυτό θα είναι παρούσα.