ΠΑΕΙ… ΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

Αν δεν τον έχει πληροφορήσει η πρώην υπάλληλος των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, οι πολίτες του νομού Άρτας, έχουν στην σκέψη τους, πρώτα το πως θα πάει ο τόπος τους μπροστά και σε δεύτερη μοίρα βάζουν αν το ΚΙΝΑΛ, γίνει «το μεγάλο, ανοιχτό και δημοκρατικό κόμμα».

 

 

Συμπαθάτε με, αλλά τον κύριο που εικονίζεται στην φωτογραφία, δεν τον γνώριζα ούτε κατ’ όψιν και πληροφορήθηκα την ύπαρξή του, όταν στο παρασκήνιο γινόταν συζητήσεις, για έναν φιλόδοξο νέο, που έτυχε να είναι πολύ κοντά στην κυρία Φώφη (σ.σ. και κλάμα ο πρώην βουλευτής και κατά το 1/13 κουμπάρος) και άρα πάει… σφαίρα για το χρίσμα του υποψηφίου. Ονομάζεται Χρυσοβαλάντης Αθανασίου, με καταγωγή απ’ την Φιλοθέη και είναι όπως και η πλειοψηφία των αιτούντων χρίσμα, δημόσιος υπάλληλος… Αν δεν κάνουμε λάθος, στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Οι πληροφορίες απ’ το παρασκήνιο, κάνουν λόγο, πως ο εν λόγω… φέρελπις νέος, έχει αποκτήσει και φανατική οπαδό, η οποία είναι κάποιες δεκαετίες στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και είχε κάποιο προβληματάκι, με την ηγεσία… Τότε που δεν είχε λάβει τα δεδουλευμένα και για να τα λάβει, είχε στείλει στον «κατή», τον τότε γραμματέα Άλκη Παπαχρηστάκη…

Ο πολλά υποσχόμενος(!) νέος, συνοδευόμενος απ’ την πρώην υπάλληλοι των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, περιέρχονται ανά τας οδούς και τας ρύμας, για να μεταφέρουν το μήνυμα του νέου που κομίζει ο πρώτος…

Καλά κάνουν… Έχουν δικαίωμα, να επικοινωνήσουν το μήνυμα του νέου, όπως λένε και αυτός ακριβώς ήταν ο λόγος που και αναζήτησα το νέο που φέρνει, ο εκ Φιλοθέης ορμώμενος, νέος πολιτικός. Στάση στον λογαριασμό που διατηρεί στο facebookκαι η απογοήτευση, ήρθε απ’ την πρώτη παράγραφο του μηνύματος, που με κάθε επισημότητα απευθύνει στους πολίτες της Άρτας…

«Η συμμετοχή μου στις διαδικασίες θα υπηρετήσει την κατεύθυνση της πολιτικής ανανέωσης των ιδεών, των θέσεων, αλλά και των προσώπων του χώρου μας»!

Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να στείλει, για την αναγκαιότητα να εκπροσωπήσει τον τόπο που έχει μύρια όσα προβλήματα. Η σχολαστική παρατήρηση του μηνύματος και η αναζήτηση, μέρους της σκέψης του νέου πολιτικού για τον τόπο, αποβαίνει άγονη, για να οδηγήσει στην κατακλείδα του κειμένου, που πάλι τα ίδια θέλει να πει: «Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ το μεγάλο, ανοιχτό και δημοκρατικό κόμμα που θέλουμε και έχει ανάγκη ο τόπος μας»!

Άγονη η αναζήτηση… Ο νέος υποψήφιος, έχει στο νου του, το πως θα γοητεύσει τους πολίτες της Άρτας, μιλώντας μόνο για το «μεγάλο, ανοιχτό και δημοκρατικό κόμμα». Δικαίωμά του, αλλά αν δεν τον έχει πληροφορήσει η πρώην υπάλληλος των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, οι πολίτες του νομού Άρτας, έχουν στην σκέψη τους, πρώτα το πως θα πάει ο τόπος τους μπροστά και σε δεύτερη μοίρα βάζουν αν το ΚΙΝΑΛ, γίνει «το μεγάλο, ανοιχτό και δημοκρατικό κόμμα».

Κ.