ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ…

Ιδιαίτερα αισιόδοξος και ο πρόεδρος Στάθης Σφήκας, που διαπιστώνει απ’ τον διάλογο με τα μέλη, πως το έργο που ξεκίνησε και με τα χαρακτηριστικά που έχει, πρέπει να συνεχιστεί, για να λειτουργεί και ο κάμπος σύμφωνα με τις ουσιαστικές ανάγκες του…

 

 

 

Ίσως ήταν η αφορμή, το σχόλιο της «Γ», με το οποίο έγινε γνωστή και η άποψη του προέδρου του ΤΟΕΒ Ζώνης Λούρου Στάθη Σφήκα, για να μπει ο διάλογος για το παρελθόν το παρόν και το μέλλον του οργανισμού σε νέες βάσεις.

Ν’ ακουστούν όλες οι απόψεις και με βάση αυτές, τα μέλη του οργανισμού, να καταλήξουν σε συμπεράσματα και να κάνουν την επιλογή τους, για τη νέα διοίκηση που θα προκύψει τους επόμενους μήνες.

Ιδιαίτερα αισιόδοξος και ο πρόεδρος Στάθης Σφήκας, που διαπιστώνει απ’ τον διάλογο με τα μέλη, πως το έργο που ξεκίνησε και με τα χαρακτηριστικά που έχει, πρέπει να συνεχιστεί, για να λειτουργεί και ο κάμπος σύμφωνα με τις ουσιαστικές ανάγκες του.

Βεβαίως, μετά απ’ όλα αυτά, προκύπτει και η εξήγηση της αλλαγής του κλίματος. Όσοι είχαν αποφασίσει να κάνουν ντόρο για τον ΤΟΕΒ, επέλεξαν την μέθοδο του εντυπωσιασμού, χωρίς να παραθέτουν και τα πραγματικά στοιχεία… Γνωστό είναι ότι οι τέτοιες επιλογές, δεν έχουν καμία προοπτική…