Συγκροτήθηκε η ΝΕ Άρτας του ΚΙΝΑΛ

Νέα πρόσωπα, με φρέσκιες ιδέες και τα περισσότερα, με νοοτροπία που είναι πολύ μακριά απ’ τις νοοτροπίες του πρόσφατους παρελθόντος, που ήθελε την κομματική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ, να είναι… προέκταση του ενός και του άλλου πολιτικού γραφείου…

 

 

 

 

Ο εκπαιδευτικός Αλέξανδρος Σερέτης, είναι ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Άρτας του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ), μετά την κατανομή αξιωμάτων που έγινε στο νεότευκτο όργανο την, την περασμένη εβδομάδα. Στην σχετική ψηφοφορία υποψήφιοι ήταν ο εκλεγείς γραμματέας και ο δικηγόρος Γιάννης Καϊντάσης, που κι αυτός έλαβε πέντε ψήφους, όσους και ο Αλ. Σερέτης. Ακολούθησε κλήρωση και δι’ αυτής εξελέγη ο γραμματέας.

Στην ίδια διαδικασία επιλέχτηκε ο αναπληρωτής γραμματέας Σωτήρης Κουτσιαύτης και οι υπέυθυνοι των τομέων. Κώστας Ρίζος επικοινωνίας και ηλ. κόμματος, Πάνος Νούλης οικονομικών, Σεβαστή Φέκα οργανωτικού, Ράνια Τρομπούκη Αυτοδιοίκησης, Πάνος Νούλης εργαζομένων, Σωτήρης Μπαλής αγροτικού, Δημήτρης Ράπτης μικρομεσαίων επιχειρήσεων, Νίκος Λίγκας υγείας, Ράνια Τρομπούκη κοινωνικών κινημάτων και ισότητας, Γιάννης Καϊντάσης παιδείας, πολιτισμού και αθλητισμού και Βαγγέλης Σπανουδάκης περιβάλλοντος.

 

Αισιοδοξία για την πολιτική ζωή του τόπου…

Παρατηρώντας τα πρόσωπα που αποτελούν τη Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής στην Άρτα, δεν μπορεί παρά να νοιώσει αισιοδοξία, για τα πολιτικά πράγματα στον τόπο μας. Νέα πρόσωπα, με φρέσκιες ιδέες και τα περισσότερα, με νοοτροπία που είναι πολύ μακριά απ’ τις νοοτροπίες του πρόσφατους παρελθόντος, που ήθελε την κομματική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ, να είναι… προέκταση του ενός και του άλλου πολιτικού γραφείου. Αυτό και μόνο είναι το στοιχείο που εμπνέει αισιοδοξία, γιατί από νέους ανθρώπους, που δεν έχουν ν’ αναφερθούν σε κάποιον, μπορεί κανένας περιμένει πολλά.

Όχι πως δεν επιχειρήθηκε απ’ το ενεργό πολιτικό γραφείο της συμφοράς, να ελεγχθεί το νέο όργανο, αλλά εκείνο που μετράει είναι το τελικό αποτέλεσμα…