Εγκώμιο υπέρ Τσοβόλα και Οικονομίδη…

|

Είπε για Τσοβόλα:

«Μας ξενύχτησε και πάλι προχθές, με την συνέντευξη που παραχώρησε στο ΚΟΝΤΡΑ και έκανε τομή στις πολιτικές εξελίξεις»…

Ευχάριστη έκπληξη ένοιωσαν οι παριστάμενοι στο πολιτικό μνημόσυνο για τον Γιώργο Παπαγεωργίου, την περασμένη Κυριακή, ακούγοντας τον αντιπρόεδρο της Βουλής και πρώην υπουργό Νικήτα Κακλαμάνη, να μιλάει με τα καλύτερα λόγια, πρώτα για τον πρώην βουλευτή και δήμαρχο Πάνο Οικονομίδη και ακολούθως για τον πρώην υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Τσοβόλα. Να σημειωθεί ότι και οι δυό ταξίδεψαν απ’ την Αθήνα, ειδικά για να παραβρεθούν στο πολιτικό μνημόσυνο.

«Εμείς οι παλιοί κοινοβουλευτικοί, είχαμε κόκκινες γραμμές στις απόψεις μας, αλλά με τον Πάνο Οικονομίδη, είχαμε άψογη συνεργασία, σ’ όλα τα επίπεδα και πάντα φιλικές σχέσεις», είπε καλώντας τον Πάνο Οικονομίδη στο βήμα, ενώ καλώντας τον Δημήτρη Τσοβόλα, έκανε αναφορά στις χρήσιμες απόψεις που εκφράζει, για να πεί: «Μας ξενύχτησε και πάλι προχθές, με την συνέντευξη που παραχώρησε στο ΚΟΝΤΡΑ και έκανε τομή στις πολιτικές εξελίξεις».

Και τα δυό σχόλια του σημαντικού πολιτικού Νικήτα Κακλαμάνη, δεν αποτελούν στοιχεία του πολιτικού πολιτισμού και μόνο, αλλά την καταγραφή της αλήθειας, την οποία πρέπει να μαθαίνουν και οι νεότεροι…