Αρτινός απότακτος αστυνομικός εκτέλεσε μεγαλέμπορο ναρκωτικών στην Αλβανία

|

Και ο ίδιος μπλεγμένος στον κόσμο των ναρκωτικών – Zει μόνιμα στην Άρτα και είχε αποταχθεί από την Ελληνική Αστυνομία από το 2012

 

 

 

 

Ένας Έλληνας απότακτος αστυνομικός είναι ο εκτελεστής ενός μεγαλεμπόρου ναρκωτικών στην Αλβανία, σύμφωνα με ΜΜΕ στης γειτονικής χώρας.

Πρόκειται για τον Ε.Ε. απότακτο αστυνομικό από το 2012, ο οποίος φαίρεται να είναι ο εκτελεστής του Αλβανού βαρόνου ναρκωτικών, Devi Kasmi που πυροβολήθηκε στις 29 Ιανουαρίου στην πόλη των Τιράνων, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρουν οι Αλβανοί αστυνομικοί, ο 41χρονος Έλληνας μπήκε στη γειτονική χώρα πριν δύο εβδομάδες και βρήκε κρησφύγετο σε βίλα που ανήκει σε έναν εκ των συνεργών του, στα προάστια των Τιράνων. Εκεί τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης “Αίνιγμα” σχεδίασαν με κάθε λεπτομέρεια την εκτέλεση του μεγαλέμπορου ναρκωτικών. 

Ηθικός αυτουργός της δολοφονίας φέρεται ένας παλιός γνώριμος των αλβανικών αρχών που έχει καταφέρει να ξεφύγει.

Μάλιστα, ο Έλληνας απότακτος αστυνομικός, όπως υποστηρίζουν τα ΜΜΕ της Αλβανίας, είναι αυτός που πυροβόλησε με απόλυτη ψυχραιμία στο κεφάλι και σκότωσε τον Devi Kasmi ενώ βρισκόταν μέσα στο όχημα του, έναντι 6.000 ευρώ. 

O E.E. ζει μόνιμα στην Άρτα και είχε αποταχθεί από την Ελληνική Αστυνομία από το 2012, καθώς είχε διαπιστωθεί πως είχε εμπλοκή με διακίνηση ναρκωτικών, ενώ τα αλβανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως είχε καταδικαστεί και στην Γερμανία για παρόμοιες υποθέσεις.

Επίσης, ο ίδιος ήταν πρωταγωνιστής στο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης στην Άρτα, που είχε αποκαλυφτεί πριν δυό χρόνια και είχε περίπου αθωωθεί, για την υπόθεση αυτή…