Απ’ τους βασικούς συντελεστές της καλής πορείας…

|

ΧΡ. ΣΦΡΙΝΤΖΕΡΗΣ:

“Δεν πρέπει στο επόμενο διάστημα, να χαθεί καμία ευκαιρία. Και το σημαντικότερο. Να φέρουμε εμείς περισσότερες ευκαιρίες – προτάσεις στον επιχειρηματικό κόσμο”

 

Στην φωτογραφία εικονίζεται ο α’ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Χρήστος Σφρίντζερης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Σάββας Σαπανίδης, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο ΜΑΡΓΑΡΩΝΑ.

Είχε να πει καλά λόγια και για τον αντιπρόεδρο Χρήστος Σφρίντζερη, ο καταξιωμένος παράγοντας του επιμελητηριακού θεσμού και εκλεκτός προσκεκλημένος της εκδήλωσης. Είναι ο άνθρωπος που συνεργάστηκε άψογα με τον πρόεδρο Γιάννη Γιαμά και μαζί ανέλαβαν και προώθησαν τις πρωτοβουλίες, που καταγράφονται και στον μακρύ απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης του Επιμελητηρίου.

Είναι λογικό, ν’ αναζητεί και ο ίδιος τον σταυρό προτίμησης, μιας και μέχρι σήμερα, έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα, στον συνολικό σχεδιασμό της προεκλογικής πορείας του συνδυασμού και εξ όσων διαπιστώσαμε στην συγκέντρωση της περασμένης Τετάρτης, απολαμβάνει μεγάλης εκτίμησης, στον χώρο των μελών του Επιμελητηρίου.

“Δεν πρέπει στο επόμενο διάστημα, να χαθεί καμία ευκαιρία. Και το σημαντικότερο. Να φέρουμε εμείς περισσότερες ευκαιρίες – προτάσεις στον επιχειρηματικό κόσμο, όπως κατά τον καλύτερο τρόπο κινηθήκαμε με την αξιοποίηση των προτάσεων και ευκαιριών που παρουσιάστηκαν, παρά το γεγονός ότι η κρίση, έχει επηρεάσει και τον θεσμό του Επιμελητηρίου”, είχε δηλώσει σε προηγούμενο ρεπορτάζ της “Γ” και συμπληρώνει πως, με την εξωστρέφεια που έχει παρουσιάσει η διοίκηση του Επιμελητηρίου, έχουν ανοίξει πολλές πόρτες για συνεργασίες, οι οποίες θ’ αποδώσουν άμεσα το αποτέλεσμα, που όλοι αναμένουμε…

Καταλήγοντας στην σύντομη συζήτηση, που είχαμε μαζί του, θεωρεί σίγουρη τη νίκη του συνδυασμού του, μη παραλείποντας να τονίζει πως εξ ίσου σοβαρό στοίχημα, αποτελεί για τον ίδιο και η συμμετοχή…

 

sfrintzeris-sapandidis-88-b