Κυκλοφορεί αύριο “Η ΓΝΩΜΗ”

Οι εργασίες στην Γέφυρα της Πλάκας, η ίδρυση της Γεωπονικής Σχολής και τα πολλά προβλήματα του Νοσοκομείου Άρτας…

 

 

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και με εμφανή την αγωνία της, να γίνεται σε κάθε έκδοσή της και καλύτερη, κυκλοφορεί αύριο η εφημερίδα “Η ΓΝΩΜΗ”, με πρώτο θέμα την… επιχείρηση αναστήλωσης της Γέφυρας Πλάκας, της οποίας στα πρώτα στάδια, κάνει “χειρουργικές” παρεμβάσεις, η εταιρεία αγκυρώσεων βράχων του αρτινού επιχειρηματία Κώστα Αλέξη.

Οι εξελίξεις περί την ίδρυση και λειτουργία της Γεωπονικής Σχολής στην Άρτα, απασχολούν το κύριο άρθρο της εφημερίδας, αλλά και σειρά ρεπορτάζ, στα οποία αναδεικνύεται η αγωνία να λειτουργήσει από την επόμενη ακαδημαϊκή περίοδο, η νέα Πανεπιστημιακή Σχολή στην Άρτα…

Τραγική η κατάσταση στο Νοσοκομείο Άρτας. Το ρεπορτάζ αυτή την φορά αφορά στην έκδοση των αποτελεσμάτων των βιοψιών, που παίρνει τέσσερις και πλέον μήνες για να ανακοινωθούν στους ασθενείς…

Απ’ το σημερινό φύλλο της εφημερίδας, θα συνεργάζεται και ο καταξιωμένος ηπειρώτης δημοσιογράφος Χρήστος Μέγας. Στο φύλλο που κυκλοφορεί το άρθρο του έχει τίτλο “Ο ΚΑΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ”.

Τέλος το αθλητικό τμήμα της “Γ”, αποτελεί μια πλήρη αθλητική εφημερίδα με όλες τις εξελίξεις για όλα τα σπορ και όλες τις ομάδες.

Μην χάσετε την ΓΝΩΜΗ, που κυκλοφορεί…

 

000001-02-11-2017-b