Απελευθέρωσαν καταπατημένη έκταση!

|

Λίγα μέτρα πιό πέρα, κάτω απ’ το φράγμα Πουρναρίου, γίνεται το μεγάλο πάρτι καταπατήσεων! Απ’ την εποχή που ήταν δήμαρχος ο Λάκης Μουσαβερές, άρχισαν τα δικαστήρια κατά των καταπατητών και ακόμη συνεχίζονται.

 

 

 

 

 

 

Καλά μιλάμε για το μεγαλείο της ευαισθησίας, σε σχέση με την προστασία των δημόσιων και δημοτικών εκτάσεων, εκεί στον Δήμο Ν. Σκουφά!

Η ιστορία έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και εξελίχτηκε κοντά στην πλατεία του Αγίου Δημητρίου (Κυράτσα), όπου μέγας… καταπατητής, είχε το θράσος, να φράξει έναν χώρο πέντε – έξι τετραγωνικών μέτρων, δίπλα στο σπίτι του, έχοντας και ειδικό λόγο… Ο χώρος αυτός, δίπλα στον δρόμο απαλλοτριωμένος και μέχρι την στιγμή που παρενέβη ο δημότης, ήταν γεμάτο βάτα και σκουπίδια… Στον χώρο αυτό, ήθελε ν’ απασχολείται, δημιουργώντας έναν μικρό κήπο, ο ηλικιωμένος πατέρας του και σε καμία περίπτωση δεν πέρασε απ’ το μυαλό του, να το καταπατήσει, επί σκοπώ!

Ένα πρωί είδε υπαλλήλους του Δήμου Πέτα, να τον ζητούν, για να του επιδώσουν έγγραφο, με το οποίο καλούνταν, ν’ απελευθερώσει άμεσα τον χώρο… Στην συνέχεια πληροφορήθηκε απ’ τους αρμόδιους του Δήμου Ν. Σκουφά, ότι είχε γίνει καταγγελία και ο χώρος έπρεπε ν’ απελευθερωθεί…

[Λίγα μέτρα πιό πέρα, κάτω απ’ το φράγμα Πουρναρίου, γίνεται το μεγάλο πάρτι καταπατήσεων! Απ’ την εποχή που ήταν δήμαρχος ο Λάκης Μουσαβερές, άρχισαν τα δικαστήρια κατά των καταπατητών και ακόμη συνεχίζονται. Η παρούσα δημοτική αρχή, κάνει πως δεν καταλαβαίνει, πως η δικαστική διαδικασία είναι εν εξελίξει! Τυχαίο;].

Αν δεν συνέβαινα όσα καταγράφονται για το… πάρτι καταπατήσεων, δίπλα στο Πουρνάρι, θα μπορούσαμε να μιλάμε για το πραγματικό ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής, για την περιφρούρηση της δημόσιας και δημοτικής περιουσίας και να λέγαμε ένα μεγάλο μπράβο, στην δημοτική αρχή, για το μεγάλο ενδιαφέρον της…