Κυκλοφορεί αύριο “Η ΓΝΩΜΗ”

Πλήρες το ρεπορτάζ, για την φωτιά στο εργοστάσιο της LAKY, οι δρόμοι και η προοπτική τους και η “μαύρη επέτειος”…

 

 

Ιδιαίτερα πλούσια σε ύλη, αλλά και με μαχητικό ρεπορτάζ κυκλοφορεί αύριο “Η ΓΝΩΜΗ”, ενώ παράλληλα στην ύλη της περιλαμβάνεται και μια σειρά άρθρων – παρεμβάσεων, που μπορούν να δημιουργήσουν τον δημόσιο διάλογο.

Πλήρες το ρεπορτάζ της εφημερίδας για την πυρκαγιά στο εργοστάσιο ζωοτροφών LAKY, που εκδηλώθηκε την Δευτέρα του Πάσχα και δεν άφησε τίποτα όρθιο. Μιλάμε για την πλήρη καταστροφή, ως αποτέλεσμα και της πλήρους ανοργανωσιάς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία αποδείχτηκε πολύ κατώτερη των περιστάσεων.

ΤΟ σαλόνι της εφημερίδας, αφιερώνεται στους νέους δρόμους που δόθηκαν στην κυκλοφορία και τις προοπτικές που διανοίγουν για την μέχρι τώρα, απομονωμένη Ήπειρο και την Δυτική Ελλάδα.

“Μαύρη επέτειος” την Παρασκευή 21 Απριλίου, που συμπληρώνονται 50 χρόνια, απ’ την ημέρα που οι επίορκοι συνταγματάρχες έβαλαν την Ελλάδα “στον γύψο”. Το τι συνέβη την πρώτη ημέρα στην Άρτα και πως οι αριστεροί της εποχής, οδηγήθηκαν στις εξορίες, περιγράφει στην “Γ” το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μήτσος Πεσλής.

Και πολλά άλλα θέματα, στην ΓΝΩΜΗ που κυκλοφορεί αύριο.

 

000001-20-04-2017