“90 ΜΟΙΡΕΣ” για την συνάντηση με την γεύση

Μοντέρνο και παράλληλα κλασικό, το Εστιατόριο “90 ΜΟΙΡΕΣ”, βρίσκεται στην είσοδο της πόλης, απ’ την πλευρά του ιστορικού γεφυριού… Η προσπάθεια του νέου ιδιοκτήτη Δημήτρη Πάνου, να δημιουργήσει έναν σύγχρονο χώρο, όπου μπορούν να χωρέσουν όλες οι διαθέσεις, σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις όσων τον επισκέφθηκαν, πέτυχε απόλυτα…

 

 

 

 

“90 ΜΟΙΡΕΣ” λοιπόν… Στην είσοδο της πόλης, ο νεαρός επιχειρηματίας Δημήτρης Πάνος, δημιούργησε έναν μοναδικό χώρο, που πλέον αποτελεί ΤΟ εστιατόριο της Άρτας, τομέας στον οποίο δεν έχει και τις μεγαλύτερες επιδόσεις η πόλη μας.

“90 ΜΟΙΡΕΣ” με σημασία, μιας και όποιος επιλέξει τον συγκεκριμένο χώρο, για το μεσημεριανό ή το βραδινό φαγητό του, ή για την συνάντηση της διασκέδασης ή της επαγγελματικής αναζήτησης, θα διαπιστώσει, πως ο Δημήτρης Πάνος, μη φειδόμενος κόπου και χρημάτων, έκανε αυτό που επιβάλλει η σύγχρονη εποχή… Όπου η αναζήτηση του καλού φαγητού είναι επιβεβλημένη, μιας και είναι πολλές οι… παγίδες που μπορεί να κρύβει ακόμη και η πιό απλή επιλογή κάποιους εδέσματος…

Τοπική κουζίνα, με την συνταγή παλιάς μαγείρισσας, αλλά και σύγχρονου μάγειρα, συνιστούν ένα μείγμα, το οποίο και φαίνεται και δια γυμνού οφθαλμού πως είναι με φρέσκα υλικά, για ν’ ακολουθήσει ο χορός της γεύσης, που αυτοστιγμεί επιβάλλει τη νέα επίσκεψη στον χώρο.

“Προσπαθούμε όλοι μαζί, εγώ και οι συνεργάτες μου, να προσφέρουμε το καλύτερο στον πελάτη”, λέει στην “Γ” ο ιδιοκτήτης Δημήτρης Πάνος και συμπληρώνει πως “θέλουμε να πιστεύουμε πως σύντομα ο χώρος αυτός θα καταστεί ο χώρος της συνάντησης των φίλων και όλοι μαζί, στην συνέχεια να συναντηθούν με την γεύση”.

Εξηγώντας την φιλοσοφία της λειτουργίας του εστιατορίου ο Δημήτρης Πάνος είναι κατατοπιστικός, αν και ολιγόλογος: “Κάθε μας κίνηση, την καθοδηγεί η ποιότητα. Αυτή αναζητούμε στα υλικά μας και αυτή προσφέρουμε στο τελικό πιάτο”.

Στο εστιατόριο “90 ΜΟΙΡΕΣ”  θα βρείτε τα πιο δημοφιλή μαγειρευτά φαγητά, κάθε μέρα διαφορετικά, που καλύπτουν την ανάγκη για καλό γευστικό, ποιοτικό φαγητό και θα σας θυμίσουν τις μυρωδιές και τις γεύσεις των παιδικών σας χρόνων! Οι προτεραιότητες του καταστήματος είναι το καλό και προσιτό φαγητό με το καλύτερο δυνατό service! Η μεγάλη εμπειρία και οι γνώσεις μας στον χώρο της εστίασης των ανθρώπων του εστιατόριο, είναι σίγουρο ότι θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους. Επί πλέον η διακόσμηση είναι αφαιρετική και κομψή, η φιλοξενία ανεπιτήδευτη και ευγενική, η ατμόσφαιρα φιλική.

 

90-moires-11-b

 

 

90-moires-11-c

 

90-moires-11-d

 

90-moires-11-e