Προφυλακίζονται οι πρώτοι έξι, απολογούνται αυτή την στιγμή οι υπόλοιποι

|

Η ηλικιωμένη κυρία και ένας νεαρός χρήστης αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους…

 

 

Οι πρώτοι έξι (6) του κυκλώματος της ηρωίνης, που αποκαλύφτηκε την περασμένη Δευτέρα, απ’ το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, παίρνουν τον δρόμο για τις φυλακές, μετά ην απολογία τους στον ανακριτή Άρτας και κοινή απόφαση του τελευταίου, με τον εισαγγελέα. Η απόφαση, για την πρώτη ομάδα των μελών του κυκλώματος, ελήφθη πριν λίγη ώρα, ενώ η απολογία τους είχε αρχίσει απ’ το μεσημέρι χθες.

Πριν την απολογία των έξι, είχαν απολογηθεί η ηλικιωμένη κυρία της οικογένειας, η οποία αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και ένας νεαρός χρήστης, που κι αυτός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Την πρώτη ομάδα αποτελούν, τα τρία μέλη της γνωστής οικογένειας, πατέρας και δυό υιοί, οι δύο αλβανοί, που φαίνεται πως είχαν ηγετικό ρόλο στο κύκλωμα και ένας αρτινός, του οποίου το “βιογραφικό”, περί την διακίνηση ηρωίνης, είναι πλούσιο.

Η ολοκλήρωση της διαδικασία της ανάκρισης, δείχνει πως θα καθυστερήσει να ολοκληρωθεί, καθώς απομένουν πολλοί ακόμη συλληφθέντες.

 

xeiropedes-66-a

 

Ωστόσο η πρώτη απόφαση, για την προφυλάκιση των έξι, δείχνει να ικανοποιεί την κοινή γνώμη, καθώς είναι πολλοί αυτοί που σε συζητήσεις που έγιναν, έλεγαν ότι μόνη λύση, είναι η προφυλάκιση, μιας και το θέμα των ναρκωτικών στην Άρτα, θεωρείται και είναι μείζον.