Εκδήλωση για το Κυπριακό με ομιλητή τον Γιαννάκη Ομήρου…

|

Η “Γ”, συνεχίζει την παράδοση, που δημιούργησε σε συνεργασία με τον δημοσιογράφο Νίκο Κοντογιώργο, για την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινής γνώμης, σε σχέση με το μείζον εθνικό θέμα…

 

 

 

 

Ίσως ο καταλληλότερος άνθρωπος, που γνωρίζει άριστα το κυπριακό θέμα, είναι ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής Γιαννάκης Ομήρου, ο οποίος είναι προσκεκλημένος της “Γ” σε μια ακόμη πολιτική εκδήλωση που θα διοργανώσει την Παρασκευή 12 Μαΐου στην Άρτα. Οι τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με το Κυπριακό ήταν σημαντικές και εν πολλοίς καθορίζουν, το μέλλον της μεγαλονήσου, αλλά και των σχέσεώς της με την Ελλάδα.

Η “Γ”, συνεχίζει την παράδοση, που δημιούργησε σε συνεργασία με τον δημοσιογράφο Νίκο Κοντογιώργο, για την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινής γνώμης, σε σχέση με το μείζον εθνικό θέμα. Να θυμίσουμε πως πρώτος προσκεκλημένος της, ήταν ο τότε πρόεδρος της ΕΔΕΚ Βάσο Λυσσαρίδης, ο οποίος είχε επισκεφτεί την Άρτα το Νοέμβριο του 1997 και είχε κάνει μια βαρυσήμαντη ομιλία. Στην συνέχεια τον Μάρτιο του 1999, είχε αποδεχτεί την πρόσκλησή μας, ο εκ νέου προσκεκλημένος μας, που εκτός των άλλων είναι και πρόεδρος της ΕΔΕΚ. Ο Γιαννάκης Ομήρου, τότε είχε μιλήσει για την εγκατάσταση των πυραύλων S 300.

Πρόκειται για μια σημαντική πολιτική εκδήλωση, τις λεπτομέρειες της οποίας θα έχουμε την δυνατότητα να παρουσιάσουμε σε επόμενα φύλλα της “Γ”.

 

omiroy-giannakis-11