Συγκέντρωση τροφίμων για την Κιβωτό του Κόσμου

|

Η  παράδοση τους θα γίνει 18/12/2015 ημέρα Κυριακή στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων. Κάθε βοήθεια από συλλόγους , ομάδες και άλλους φορείς  είναι ευπρόσδεκτες

 

 

 

 

Το Εθελοντικό Δίκτυο Δήμου Πρέβεζας ,η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Νέας Σαμψούντας σε συνεργασίας με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πρέβεζας ,τη Δημοτική Ενότητα Λούρου και τη Δημοτική Ενότητα Ζαλόγγου, ξεκινά  για δεύτερη χρόνια έναν Μαραθώνιο Αγάπης με σκοπό τη συγκέντρωση  τροφίμων  για την Κιβωτό του Κόσμου στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων.

Ο πατέρας Αντώνιος εμπνευστής και ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου» αναδείχθηκε ο κορυφαίος μη κερδοσκοπικός οργανισμός στην Ελλάδα για το 2016 γιατί αγωνίζεται με αγάπη ,φροντίδα για την στέγη και την εκπαίδευση των παιδιών και της απροστάτευτης μάνας. Πέρσι με την βοήθεια και την στήριξη σας συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για τους αρκετούς μήνες δημιουργώντας μια αλυσίδα αγάπης, μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης και χαράς για αυτά τα παιδιά . Νιώθουμε και φέτος το ανθρώπινο χρέος να τους ενισχύσουμε δείχνοντας και πάλι την ευαισθησία μας δίνοντας ένα μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Για αυτό θα υπάρχει ειδικός χώρος στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου Λούρου, στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου Ζαλόγγου, στο κτίριο της πρώην Λαϊκής Αγοράς στην Πρέβεζα, από το πρωί 8.00 π.μ εώς της 2.00 μμ. και στο Πνευματικό κέντρο της Νέας Σαμψούντας , στα γραφεία της Εθελοντικής Ομάδας στον πρώτο όροφο, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 5-6 μ.μ και Σάββατο 5-7μ.μ κατά το χρονικό διάστημα από 14 Νοεμβρίου έως και 16 Δεκεμβρίου, για την όποια σημαντική σας συνεισφορά.
Η  παράδοση τους θα γίνει 18/12/2015 ημέρα Κυριακή στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων.
Κάθε βοήθεια από συλλόγους , ομάδες και άλλους φορείς  είναι ευπρόσδεκτες .

 

kivotos-kosmou-99-a