ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

|

Η Ελλάδα δεν γεννάει.

Λιγοστεύει και γερνάει!

 

 

 

 

“Σήμερα φυγοτεκνία και ολιγοτεκνία αποτελούν την κυριότερη απειλή που δέχεται ολόκληρο το Έθνος, γιατί χωρίς επαρκή νεανικό πληθυσμό είναι αδύνατη η ανάπτυξη και η ασφάλεια της πατρίδας μας”, επισημαίνει σε μήνυμά του, με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας της Πολύτεκνης Οικογένειας, ο πρόεδρος της Ένωσης Πολυτέκνων Άρτας Ευάγγελος Παπαμιχαήλ.

Στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

“Η ημέρα της πολύτεκνης οικογένειας εορτάζεται την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου κατά την οποία τιμώνται οι προστάτες των πολυτέκνων Άγιοι Τερέντιος και Νεονίλλη και τα επτά τέκνα τους που αποτελούν το πρότυπο των πολύτεκνων οικογενειών.

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Άρτας θα τιμήσουμε τους Αγίους Προστάτες μας και μετά τη Θεία Λειτουργία θα ακολουθήσει αρτοκλασία. Την ίδια μέρα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση μετά φαγητού στο ξενοδοχείο ¨ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ¨. Για τη συμμετοχή απαραίτητη η παραλαβή της πρόσκλησης από το γραφείο του συλλόγου Πολυτέκνων μέχρι Τετάρτη 2/11.

Και φέτος η γιορτή μας συμπίπτει με την περαιτέρω εξαφάνιση κάθε ίχνους Δημογραφικής και Κοινωνικής Πολιτικής στη χώρα μας. Έτσι η (συγ) Κυβέρνηση συνεχίζει την αντιπολυτεκνική, αντιοικογενειακή και αντιδημογραφική πολιτική της προκατόχου της αφού σε όλα τα μέτρα που έλαβε μέχρι τώρα ουδεμία μέριμνα επέδειξε για τους πολύτεκνους .

Η Ελλάδα δεν γεννάει. Λιγοστεύει και γερνάει.

Σήμερα φυγοτεκνία και ολιγοτεκνία αποτελούν την κυριότερη απειλή που δέχεται ολόκληρο το Έθνος, γιατί χωρίς επαρκή νεανικό πληθυσμό είναι αδύνατη η ανάπτυξη και η ασφάλεια της πατρίδας μας.

Οι πολιτικοί μας κατάφεραν να φτωχοποιήσουν το λαό μας, να διώξουν τα παιδιά μας στο εξωτερικό, να ξεπουλήσουν τον Εθνικό μας πλούτο και να βρίσκεται η πατρίδα μας στα πρόθυρα της Δημογραφικής κατάρρευσης.

Έρμη πατρίδα που έδωσες τα φώτα στην ανθρωπότητα πώς κατάντησες !!!

   Έχουν άραγε καταλάβει πόσο κακό έχουν κάνει σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο; Γιατί δεν ομονοούν, αυτή την ύστατη στιγμή που η πατρίδα κινδυνεύει, να πάρουν μέτρα και αποφάσεις για να σώσουν ό,τι έχει απομείνει;

Ο Ελληνικός λαός θα αναζητήσει ηγέτη που θα δώσει όραμα και ελπίδα και θα στείλει στα σπίτια τους όσους μας οδήγησαν στο σημερινό κατάντημα.

Με την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου στις πολύτεκνες οικογένειες”!

 

politeknoi-88-a

 

Περικοπές και κατά των πολυτέκνων, απ’ την υπουργό Εργασίας κα Θεανώ Φωτίου!

Απ’ τις 2.500 πολύτεκνες οικογένειες της Άρτας, μόνο οι 300 δικαιούνται δωρεάν διάθεση αποσυρομένων οπωροκηπευτικών, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Πολυτέκνων Άρτας, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος Ευάγγελος Παπαμιχαήλ και η γενική γραμματέας Ελένη Φλώρου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η απόφαση αυτή, είναι της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας κας Φωτίου.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Πολυτέκνων, ακολουθεί:

“Δυστυχώς και η σημερινή (συγ) Κυβέρνηση συνεχίζει και αυτή την πολιτική των προκατόχων της, αφού ουδέν απολύτως ενδιαφέρον έχει για τον εφιάλτη του Δημογραφικού προβλήματος της χώρας αλλά και τα προβλήματα της πολύπαθης τάξης των πολυτέκνων.

Έτσι η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας κα Φωτίου, μην έχοντας τι άλλο να περικόψει από τα δήθεν προνόμια των πολυτέκνων, περιόρισε στο ελάχιστο τους δικαιούχους πολύτεκνους δωρεάν διάθεσης αποσυρομένων οπωροκηπευτικών.

Στο Σύλλογό μας από τις 2.500 οικογένειες, δικαιούχες είναι μόνο 300!!

Όταν είχε πει η ίδια η κα Υπουργός ότι μπορούμε να ζήσουμε και με “γεμιστά”

εννοούσε μόνο με “γεμιστά”. Εμείς όμως θα βρούμε το “΄βλάχο” που θα μας φέρει το τυρί…

Η διανομή θα γίνει Τρίτη και Τετάρτη (4-5/9) από την αποθήκη στην οδό Παπαβασιλείου στο Τρίγωνο και οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με ηλεκτρονικό μήνυμα”