Κυκλοφορεί αύριο “Η ΓΝΩΜΗ”

Διαφήμιση για την περιοχή η εμποροπανήγυρη της Φιλιππιάδας και πως μπορούν να γίνουν βήματα μπροστά…

 

 

 

“Διαφήμιση για την περιοχή, η εμποροπανήγυρη της Φιλιππιάδας”, είναι ο τίτλος τους κύριου θέματος, ης εφημερίδας “Η ΓΝΩΜΗ”, που κυκλοφορεί αύριο, με πολλά ρεπορτάζ, που αφορούν στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και την πολιτική ζωή του τόπου…

Μείζον το θέμα των ναρκωτικών και η διακίνησή τους στην ευρύτερη περιοχή… Οι συλλήψεις απ’ την πλευρά του τμήματος δίωξης ναρκωτικών της Αστυνομίας Άρτας, είναι πολλές, αλλά όσοι συλλαμβάνονται μια μέρα “έχουν πρόβλημα”, αφού την επόμενη κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Περί Όλγας Γεροβασίλη, η πολιτική παρέμβαση της εφημερίδας, που αφορά στην στήριξη που πρέπει να απολαμβάνει η αρτινή πολιτικός, απ’ την ιδιαίτερη πατρίδα της, μιας και, ειδικά σ’ αυτή την χρονική συγκυρία, είναι πολύ χρήσιμη και μπορεί να βάλει μπροστά διαδικασίες, υπέρ του τόπου μας.

Χρήσιμη η σύνδεση των Τζουμέρκων, με την Ιόνια Οδό και για το έργο αυτό, έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση, η οποία προέρχεται απ’ το ΕΠΣΑ. Τα οφέλη περιγράφονται σε σχετικό σχόλιο.

Ο σκηνοθέτης του έργου “ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ” Σωτήρης Σαρλής, μιλάει στην “Γ” και επισημαίνει πως η συγκεκριμένη δουλειά, είναι “δική μας επινόηση”.
Και φυσικά η πλήρης αθλητική εφημερίδα “ΕΠΙΘΕΣΗ”, με όλα τα θέματα της περιοχής, αλλά και άποψη, η οποία δεν προέρχεται από υπολογισμούς, αλλά αποτελεί την κρίση των συντακτών και μόνο.

Μην χάσετε την ΓΝΩΜΗ που κυκλοφορεί, γιατί θα χάσετε…

 

000001-03-11-2016-a