Δεν θα περάσει καλά…

|

Ο ανθυγιεινός αναπληρωτής υπουργός Υγείας Π. Πολάκης, δεν θα περνάει πάντα καλά μιας και στην πολιτική διαδρομή του, ο καθένας θερίζει ότι σπέρνει…

 

 

 

Δεν θα περνάει πάντα καλά, ο ανθυγιεινός αναπληρωτής υπουργός Υγείας Π. Πολάκης, μιας και στην πολιτική διαδρομή του, ο καθένας θερίζει ότι σπέρνει… Έχει προγραμματίσει επίσκεψη στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου δεν θα τον αναμένουν υποτακτικοί, όπως έχουν συνηθίσει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, έχει διαφορετική γνώμη και θα… υποδεχτεί τον αναπληρωτή υπουργό, όχι με ανθοδέσμη, αλλά με την παρουσίαση της πραγματικής κατάστασης που επικρατεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα, ευθύνη για την οποία έχει και ο συγκεκριμένος υπουργός.

Το τι θα γίνει, το περιγράφει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων, που αναφέρει: “Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γ.Ν. Πρέβεζας καλεί όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία, συλλόγους, φορείς και όλους τους πολίτες της Πρέβεζας στη μεγάλη  αγωνιστική συγκέντρωση διεκδίκησης των αιτημάτων μας, διεκδίκησης της αναβάθμισης του Νοσοκομείου μας, στην αυλή του Γ.Ν. Πρέβεζας,  την ημέρα  και ώρα επίσκεψης στο Νοσοκομείο Πρέβεζας του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας”.

 

pollakis-00-a