Έφυγε ο Γιώργος Μαλαμής…

|

“Ήταν ένας πολύ δραστήριος άνθρωπος και αγαπούσε πολύ την πόλη που δραστηριοποιήθηκε και μεγάλωσε τα παιδιά του”

 

 

 

 

Ένας αρτινός, που είχε διαπρέψει στην Πάτρα και έγινε απ’ τις πιό γνωστές προσωπικότητες της Αχαϊκής πρωτεύουσας, έκανε το τελευταίο μπάνιο του, το περασμένο Σάββατο, μιας και έχασε την ζωή του από πνιγμό.

Ο λόγος για τον εξ αμμοτόπου καταγόμενο και πολύ γνωστό στην Άρτα επιχειρηματία Γιώργο Μαλαμή (80 ετών), η κηδεία του οποίου έγινε απ’ τον Ιερό Ναό των Αγίων Αγγέλων στην Πάτρα και τον συνόδευσαν, στην τελευταία του κατοικία, εκατοντάδες συγγενείς και φίλοι…

Ο Γιώργος Μαλαμής, έγινε συνώνυμος της πλατείας Τριών Συμμάχων της Πάτρας, όπου τα τελευταία 43 χρόνια διατηρούσε την γνωστή καφετέρια ΜΑΧΙΜ, στην οποία μεγάλωσαν γενιές και γενιές πατρινών, όπως γράφει η εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΣ της Πάτρας. Στην ίδια εφημερίδα, διαβάζουμε: “Ο Γιώργος Μαλαμής, άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του, στον χώρο της εστίασης στην Πάτρα και υπήρξε δάσκαλο για πολλούς επιχειρηματίες της πόλης, που δραστηριοποιούνται στον χώρο της εστίασης”.

Η εφημερίδα καταλήγει στην είδηση για τον Γιώργο Μαλαμή: “Ήταν ένας πολύ δραστήριος άνθρωπος και αγαπούσε πολύ την πόλη που δραστηριοποιήθηκε και μεγάλωσε τα παιδιά του”.

Συλλυπούμενοι την οικογένειά του, θεωρούμε σίγουρο πως και στην Άρτα, όπως και στην Πάτρα, όλοι θα θυμούμαστε τον δραστήριο και χαμογελασυό Γιώργο Μαλαμή. Αιωνία του η μνήμη…