Η Άρτα και το ELEVEN, κατέστησαν προορισμός!

Πανικός, για να λέμε την αλήθεια… Όσοι έσπευσαν να ακούσουν τον προσκεκλημένο dj, ήξεραν την μουσική του και φυσικά διασκέδασαν με την ψυχή τους.

 

Μόνο απαρατήρητη, δεν μπορούσε να περάσει η επιλογή των ιδιοκτητών του ELEVENκ.κ. Αθανασίου και Φλούδα, να γιορτάσουν τα πέντε χρόνια λειτουργίας του καλού καφέ της Γέφυρας, με την πρόσκληση στον διεθνούς φήμης djCuloeDeSong, για μια ξεχωριστή βραδιά, που ανάλογή της, δεν διοργανώνουν πλέον, ούτε τα μεγάλα clubsτων Αθηνών!

Έτσι λοιπόν, για το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, η Άρτα και το ELEVEN, κατέστησαν προορισμός, για πολλούς επισκέπτες, οι οποίοι βεβαίως και ήταν υποψιασμένοι, για την ποιότητα και το όνομα του υψηλού (σ.σ. και ακριβού, για να μην ξεχνιόμαστε) προσκεκλημένου. Μια βόλτα στους χώρους, όπου ήταν σταθμευμένα, τα αυτοκίνητα των επισκεπτών, σε έπειθε, για το ότι ο ELEVEN, κατέστησε την Άρτα προορισμό. Καλά από Γιάννενα, Πρέβεζα και Αγρίνιο, οι επισκέπτες ήταν πολλοί. Είδαμε και αυτοκίνητα απ’ την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα.

Δεν είμαστε ειδικοί, για να κρίνουμε την ποιότητα της μουσικής που έπαιξε ο CuloeDeSong, αλλά κρίνοντας απ’ τις αντιδράσεις των παρισταμένων, θα λέγαμε ότι είναι “άξιος ο μισθός του”, μιας και εμφανιζόμενος και μόνο δημιούργησε μοναδικές σκηνές… Πανικός, για να λέμε την αλήθεια… Όσοι έσπευσαν να ακούσουν τον προσκεκλημένο dj, ήξεραν την μουσική του και φυσικά διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Γνωστά αυτά, τα λένε και μεταξύ τους, όσοι ήταν τυχεροί και βρέθηκαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, αλλά και σ’ όσους ήταν άτυχοι και δεν βρέθηκαν την περασμένη τετάρτη στο ELEVEN! Υπάρχει και η δεύτερη ανάγνωση, αλλά και ανάλυση του γεγονότος, μιας και η συγκεκριμένη διοργάνωση, ήταν το γεγονός, για την Δυτική Ελλάδα!

Πέρασε ένα καλοκαίρι ολόκληρο και για την μόνη εκδήλωση, που έγινε πέραν των ορίων της, γνωστή η Άρτα, είναι η εν λόγω εκδήλωση. Μια εκδήλωση με υψηλό κόστος, που όμως για τους ιδιοκτήτες του καφέ ELEVEN, ήταν επιβεβλημένη, για να τιμήσουν με τον τρόπο αυτός, τους χιλιάδες επισκέπτες του χώρου τους…

Και αντί, η προσπάθεια αυτή να αναγνωριστεί, αρχικά απ’ τον Δήμο Αρταίων, γιατί βρέθηκαν οι συγκεκριμένοι καταστηματάρχες, να κάνουν αυτό που οι δημόσιοι φορείς έπρεπε να κάνουν, βρήκαν πλείστα όσα εμπόδια στην διοργάνωση… Με πρώτο και καλύτερο τον κακώς εννοούμενο ανταγωνισμό. Που επειδή, ο “χι” ανταγωνιστής δεν μπορούσε να κάνει κάτι ανάλογο, έπρεπε να μην γίνει κι αυτό! Πως λέγαμε παλιά, “να ψοφήσει η γίδα του γείτονα”!

Τι μελαγχολία κι αυτή… Άντε πάλι ν’ αρχίσουμε την συζήτηση, για την ποιότητα της πόλης που ζούμε… Όχι βεβαίως. Υπάρχουν ελπίδες και μπορείς να τις βρεις εκεί που δεν το περιμένεις! Εν προκειμένω στα δυό ανήσυχα παιδιά, τον Αλέκο Αθανασίου και τον Χρήστο Φλούδα, που ως ιδιοκτήτες του ELEVEN, τολμούν. Η τόλμη τους, αλλά και η καλή διάθεση, η διάθεση για προσφορά, αναγνωρίζεται απ’ τους πάντες και γι’ αυτό οι πάντες ελπίζουν, πως τα έξι χρόνια, θα γιορταστούν, μ’ ένα πιό διάσημο προσκεκλημένο.

 

00-eleven-mav-01

 

 

00-eleven-mav-02

 

00-eleven-mav-05

 

00-eleven-mav-06

 

00-eleven-mav-07

 

00-eleven-mav-08

 

00-eleven-mav-10

 

00-eleven-mav-11

 

00-eleven-mav-12

 

00-eleven-mav-13

 

00-eleven-mav-14

Και του χρόνου.