Κυκλοφορεί αύριο “Η ΓΝΩΜΗ”

Οι αγρότες σε νέες κινητοποιήσεις, η αισιοδοξία για την Γέφυρα της Πλάκας και το αλαλούμ στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων

 

 

 

Πολλά και χρήσιμα θέμετα, περιέχονται στην “ΓΝΩΜΗ” που κυκλοφορεί αύριο, με πρώτο εξ αυτών, το νέο κύκλο κινητοποιήσεων που αρχίζουν οι αγρότες της χώρας, με του αγρότες της Άρτας, να δίνουν το πρώτο μήνυμα σήμερα με την κινητοποίηση, έξω απ’ τα γραφεία του ΕΛΓΑ στα Γιάννενα. Και φυσικά, έχουμε και συνέχεια, την οποία και αναλύουν στην “Γ”, οι εκπρόσωποι της ΟΑΣΑΝ Βαγγέλης Μπέτσας, Κώστας Τσόγκας και Δημήτρης Ξυλογιάννης.

ΚΑι σ’ αυτό το φύλλο η “Γ” δίνει έμφαση στον πολιτισμό, παρουσιάζοντας όλες τις εκδηλώσεις που έγιναν, αλλά και αυτές που θα γίνουν. Επίσης αναβαθμισμένο είναι και το αθλητικό ένθετο της εφημερίδας, που παρουσιάζει όλες τις κινήσεις, όλων των ομάδων της περιοχής, σε όλα τα αθλήματα φυσικά…

Το βασικό ρεπορτάζ της εφημερίδας, αφορά στην Γέφυρα Πλάκας, όπου η εφημερίδα διαπιστώνει πως η αισιοδοξία κυριαρχεί στους κατοίκους της περιοχής, μιας και θεωρούν σίγουρο πως μετά την ολοκλήρωση της μελέτης απ’ το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, θ’ αρχίσουν και οι εργασίες αναστήλωσης του μνημείου.

Κοιτίδα πολιτισμού, χαρακτηρίζει την Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας, το ρεπορτάζ της εφημερίδα, το οποίο διαπιστώνει, πως στην προσπάθεια που γίνεται εκεί, είναι αναγκαία η στήριξη των πολιτών.

Και πολλά άλλα θέματα, στην ΓΝΩΜΗ που κυκλοφορεί αύριο σ’ όλα τα περίπτερα και τα στέκια της περιοχής.