«Ασύμμετρες» δυνάμεις λειτούργησαν στη ΝΔ Άρτας

|

Επειδή βόλευε, η μεγάλη προσπάθεια που έγινε, ήταν να ξεχαστεί το έργο που παρουσίασε ως πρόεδρος ο Νίκος Κέφης!

 

 

 

 

Τελικά εσωκομματικές δυνάμεις με εντελώς διαφορετική αφετηρία, αλλά και λειτουργία, κατάφεραν (!) να συνεννοηθούν και κατάφεραν να χάσει την εκ νέου εκλογή του, στην θέση του προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής Άρτας της ΝΔ, ο πρώην πρόεδρος Νίκος Κέφης. Όχι με χαρακτηριστική άνεση, αλλά «με την ψυχή στο στόμα». Και αν αυτό αναλυθεί, πως όλοι οι άλλοι, με διαφορά μόνο έξι ψήφων, κατάφεραν αυτή τη νίκη, θα διαπιστώσει πως ο πρώην πρόεδρος Νίκος Κέφης, «κράτησε γερά»!

Νέος πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής είναι ο δικηγόρος Δημήτρη Σκανδάλης, ο οποίος έλαβε 34 ψήφους, έναντι 28 που έλαβε ο Νίκος Κέφης.

Η συγκεκριμένη υποψηφιότητα παρουσιάστηκε, ως απόπειρα ανανέωσης της κομματικής οργάνωσης, αλλά όσοι παρατηρούν από χρόνια τις εξελίξεις στο εσωτερικό της ΝΔ στην Άρτα, γνωρίζουν πως ο εκλεκτός της «ασύμμετρης» συμμαχίας, είναι πολύ παλιός στα κοινά και τα εσωκομματικά της ΝΔ. Μόνο που σε κάθε απόπειρα που έκανε για να εκλεγεί ως υποψήφιος που βρέθηκε, δεν κατάφερε ποτέ να εκλεγεί!

Μας έλεγε σημαίνον στέλεχος της ΝΔ Άρτας, πως ο νέος πρόεδρος Δημήτρης Σκανδάλης είναι πολύ παλιότερος στα κοινά, απ’ τον πρώην πρόεδρο Νίκο Κέφη, άσχετα αν μεταξύ τους, έχουν κάποια μικρή ηλικιακή διαφορά. Επίσης, το ίδιο στέλεχος επεσήμανε στην «Γ», πως σε σχέση με την φιλοσοφία περί την λειτουργία του κόμματος, περισσότερο ανανεωτής μπορεί να χαρακτηριστεί ο Νίκος Κέφης, ο οποίος παρουσιάστηκε ως το παλιό, γιατί έτσι βόλευε.

Και επειδή βόλευε, η μεγάλη προσπάθεια που έγινε, ήταν να ξεχαστεί το έργο που παρουσίασε ως πρόεδρος ο Νίκος Κέφης! Να λησμονηθεί δηλαδή, από τα στελέχη και την βάση του κόμματος, ότι ο πρώην πρόεδρος παρέλαβε την οργάνωση διαλυμένη και την λειτούργησε με σκληρή δουλειά, μιας και εκείνη την εποχή που το κόμμα, δεν ήταν «στα πάνω του», κανένας δεν έδινε σημασία, στο αν γίνει κάτι για το κόμμα. Μάλιστα σε όσους σήμερα κομπάζουν περί την σωστή και ανανεωμένη λειτουργία του κόμματος, ο πρώην πρόεδρος είχε απευθυνθεί και συνάντησε την άρνησή τους, για να βοηθήσουν στην επαναλειτουργία της οργάνωσης του κόμματος.

Πάντως ο πρώην πρόεδρος Νίκος Κέφης, με το ποσοστό που έλαβε, θα είναι μέλος στη νέα νομαρχιακή επιτροπή, όπου θα μπορεί να καταθέτει τις απόψεις του και τις προτάσεις του.

«Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το κόμμα μου και η ζωή θα δείξει, αν όσοι κίνησαν γη και ουρανό, για να ηττηθώ, θα δικαιωθούν», είπε στην «Γ» ο Νίκος Κέφης.