Δηλαδή πρέπει να θρηνήσουμε θύματα;

|

Η γέφυρα είναι θεόστραβη που και να ήθελαν να την κάνουν τόσο στραβή δεν θα μπορούσαν και οι κίνδυνοι που συνεπάγεται η κατάσταση αυτή, είναι πάρα πολλοί…

 

 

 

 

Αθάνατη ελληνική γραφειοκρατία ή καλύτερα αθάνατη αρτινή αδιαφορία! Στην φωτογραφία εικονίζεται γέφυρα, παραπλεύρως της Εθνικής Οδού Άρτας Αγρινίου, λίγο πριν τον συνοικισμό των Αγίων Αναργύρων και η εν λόγω γέφυρα εξυπηρετεί, όσους έχουν ιδιοκτησίες ή επιχειρήσεις δίπλα στον δρόμο, που υπάρχει και ο αρδευτικός αύλακας, σε άθλια κατάσταση κι αυτός και οι πλημύρες είναι ιδιαίτερα γνώριμο φαινόμενο.

Αν πλησιάσεις στο ένα μέτρο, διαπιστώνεις ότι η εν λόγω γέφυρα είναι θεόστραβη που και να ήθελαν να την κάνουν τόσο στραβή δεν θα μπορούσαν και οι κίνδυνοι που συνεπάγεται η κατάσταση αυτή, είναι πάρα πολλοί, μέχρι και να χαθεί ζωή, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες, που ο αύλακας βγαίνει στον δρόμο.

Πολλές οι καταγγελίες, που έχουν γίνει προς τους αρμόδιους της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, απαντούν άλλα αντί άλλων και το πρόβλημα παραμένει.

Όμως κάποτε πρέπει να τελειώνουν τα ψέματα. Το πρόβλημα πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα, γιατί και όσοι το αντιμετωπίζουν, έχουν κάποια όρια…