Κυκλοφορεί αύριο «Η ΓΝΩΜΗ»

Οι αγρότες αποχώρησαν απ’ τα μπλόκα, όχι απ’ τον αγώνα…

Θετική συγκυρία, για την περαιτέρω ανάπτυξη του αγροτικού κινήματος…

 

 

Επιμένει στον αγώνα των αγροτών, η «Γ» που κυκλοφορεί αύριο με κύριο τίτλο «Ζητείται Ελπίς», μιας και η περιοχή είναι αγροτική και απ’ την πορεία των αγροτών , εξαρτάται και η τύχη της. Το ρεπορτάζ, κάνει ιδιαίτερη αναφορά, στην τελευταία εκδήλωση, που έγινε την περασμένη Δευτέρα στην κεντρική πλατεία της Άρτας, απ’ όπου και ευχαρίστησαν όλους τους πολίτες, οι οποίοι με τον καλύτερο τρόπο, συμπαραστάθηκαν στον πολυήμερο αγώνα τους.

Με την ευκαιρία της αποχώρησης και των αγροτών της Άρτας, απ’ τα μπλόκα, η «Γ» παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα έρευνα για την προοπτική του αγροτικού κινήματος στην περιοχή, θεωρώντας την παρούσα συγκυρία, ως την καλύτερη για την ανάπτυξή του.

Ο νυν πρόεδρος της ΝΕ Άρτας της ΝΔ Νίκος Κέφης, είναι εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος και όλα δείχνουν, πως αυτός θα είναι και πάλι πρόεδρος, αν δεν προκύψει κάποια άλλη υποψηφιότητα, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Δραστήρια η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καταρράκτη Ευσταθία Παπαδημητρίου, η οποία αγωνίστηκε με αποτελεσματικότητα και οι κάτοικοι του χωριού, εντός των επόμενων ημερών θα λάβουν τα αντισταθμιστικά οφέλη απ’ την ΔΕΗ. Την ίδια στιγμή, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων Γιώργος Τσιανάκας, δηλώνει στην «Γ» πως τα προβλήματα είναι πολλά και η δημοτική αρχή αδιαφορεί να τα αντιμετωπίσει.

Και καλό αθλητικό παρασκήνιο, δίπλα στο καταξιωμένο πολιτικό προσκήνιο, σ’ αυτό το φύλλο της «Γ». Μην την χάσετε…