Πήρε τους τρεις βαθμούς, κράτησε την διαφορά, αλλά…

|

Η ομάδα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και πρέπει να προβληματίζει για την συνέχεια του πρωταθλήματος και τον τίτλο!

 

 

 

 

 

Συνηθισμένη η φάση… Ο Μπουσινάκης κάνει πολύ καλή σέντρα, την οποία εξ ίσου καλά αξιοποιεί ο Ευαγγέλου (φωτογραφία) και το 1-0 για την ΑΕ Καραϊσκάκης, η οποία με το γκολ αυτό προσέθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο παλμαρέ της, αλλά δεν είδε τους βασικούς αντιπάλους να στραβοπατούν, ώστε να αντιμετωπίζει με περισσότερη αισιοδοξία την υπόθεση τίτλος.

Την ίδια ώρα, οι έτεροι διεκδικητές δεν αντιμετώπισαν δυσκολίες, μιας και ο Αιγινιακός έκανε επίδειξη ισχύος στο Καναλάκι, επικρατώντας με 1-4 στον τοπικό Αχέροντα, ενώ η Νίκη Βόλου, πέρασε απ’ τον Πιερικό, με σκορ 1-2. Όλα λοιπόν παίχτηκαν στην περιοχή μας, καθώς και οι τρεις εκπρόσωποί μας, είχαν αγώνα στην έδρα τους. Στο τελευταίο παιχνίδι, ο ΕΘΝΙΚΟΣ με το αγαπημένο του σκορ 1-0, επικράτησε της ΑΕ Φαρκαδώνας.

Στο παιχνίδι του γηπέδου Αγίων Αναργύρων, η τοπική ομάδα μπήκε δυνατή και ορεξάτη και όλα έδειχναν, ότι από πολύ νωρίς, θα «καθάριζε» το παιχνίδι… Έχανε όμως τις ευκαιρίες, την μια μετά την άλλη.

Στο 22’ έγινε το 1-0, όπως περιγράφουμε, αφού στο 16’ ο Μπουσινάκης, που κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά δεν κατάφερε να το μετατρέψει σε γκολ. Άλλες δυό καλές φάσεις στο 2’ και το 8’ έχασαν οι Ευαγγέλου και Χαριτίδης, ενώ η φιλοξενούμενη έκανε κι αυτή μι ευκαιρία, με τον Καντού που εκτέλεσε πολύ καλά φάουλ, αλλά μπλόκαρε την μπάλα ο Ραχιώτης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕ Καραϊσκάκης, δεν είχε το ίδιο πρόσωπο με το πρώτο και χρειάστηκαν οι καλές επεμβάσεις του τερματοφύλακα Ραχιώτη, για να κρατήσει την εστία ανέπαφη, μιας και το σκορ ήταν εύθραυστο. Να σημειωθεί ότι απ’ το 78’ η φιλοξενούμενη αγωνιζόταν με δέκα παίχτες, καθώς με δεύτερη κίτρινη, είχε αποβληθεί ο Κουτσούμπας.

 

Οι συνθέσεις

ΑΕ Καραϊσκάκης (Γιώργος Γιάννος): Ραχιώτης, Παπανίκου, Λάμπρου, Αβραμίδης, Χούσος (90΄ Δημητρίου), Κόλλινς, Χαριτίδης (59΄ Γυφτοκώστας), Φέτσης, Ευαγγέλου, Μπουσινάκης (83΄ Γεωργιάδης), Μποτωνάκης.

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Γιουργούσης, Κουτσούμπας, Κωτσαλάς Γ., Καταραχιάς, Τσέλλος, Γκριτζάπης, Πατσαρούχας, Ζαχαρόπουλος (88΄ Μαλέργος), Δημητρέλης, Καντού, Κακάβας (90΄ Τσάφος).