Είχε δεν είχε υποβαθμίστηκε!

|

Tο Kέντρο Υγείας Φιλιππιάδας που παρά τις συνεχείς υποσχέσεις, δεν κατάφερε να σταθεί όρθιο στο πέρασμα της κρίσης

 

 

 

 

Ο λόγος για το Kέντρο Υγείας Φιλιππιάδας που παρά τις συνεχείς υποσχέσεις, δεν κατάφερε να σταθεί όρθιο στο πέρασμα της κρίσης.

Οι ελλείψεις οδήγησαν στο αναμενόμενο δηλαδή την υπολειτουργία του, αφού είναι λίγες οι ώρες που εξυπηρετεί πλέον τους κατοίκους της περιοχής. Και δεν μιλάμε μόνο για τους κατοίκους της Φιλιππιάδας, αλλά και των χωριών του δήμου Ζηρού αλλά και του Δήμου Άρτας που βρίσκονται πιο κοντά χιλιομετρικά από το Γενικό Νοσοκομείο.

Απορίας άξιων βέβαια πως οι υποσχέσεις αυτές βρήκαν αντίκρισμα και έδωσαν ελπίδα κάνοντας ακόμη πιο «οδυνηρή» την υποβάθμισή του.

Ακόμη μια εικόνα ντροπής όμως βγήκε στην επιφάνεια και μάλιστα από «μεγάλα» Μέσα δείχνοντας την χειρουργική αίθουσα του νοσοκομείου Πρέβεζας με κουβάδες με τους οποίους μαζεύουν τα νερά που μπαίνουν από την οροφή! Στο χώρο που γίνονται οι επεμβάσεις καλά διαβάσατε! Σε ένα χώρο που πρέπει να υπάρχει πλήρης αποστείρωση.

Οι αρμόδιοι θα πρέπει να δουν ξανά και ξανά το θέμα Υγεία στην περιοχή και πως μπορούν να το βελτιώσουν, καθώς όπως όλα δείχνουν όχι απλά έχει παραμεληθεί αλλά μάλλον δεν υπάρχει καν στο μυαλό τους.

ΝΤΟΡΑ ΒΛΑΡΑ