Η φιλία προϋπήρχε και προοιωνίζει καλή συνεργασία

|

Ο νέος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει από καιρό δεσμευτεί πως θα αξιοποιηθούν όλοι οι νέοι βουλευτές του κόμματος

 

 

 

Η φιλία του βουλευτή Άρτας Γιώργου Στύλιου και του νέου αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, προϋπήρχε και εξ όσων μπορούμε να θυμηθούμε, η προτελευταία επίσκεψη του αρχηγού της ΝΔ στην Άρτα, ήταν κατά την προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών του 2014, δηλώνοντας πως όφειλε την επίσκεψή του αυτή, «στον καλό φίλο και συνάδελφο Γιώργο Στύλιο».

Ο βουλευτής Άρτας, ήταν παρών και στην συγκέντρωση που έγινε στο Επιμελητήριο (φωτογραφία) όπου τον προλόγισε το νέο πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη, με τα καλύτερα λόγια. Ως έναν άξιο πολιτικό της νέας γενιάς τον είχε χαρακτηρίσει.

Μαθαίνουμε, πως και μετά την εκλογή, ο βουλευτής συνάντησε το νέο πρόεδρο του κόμματος και είχαν ολιγόλεπτη συνομιλία, για την συνεργασία που θα ακολουθήσει.

Και είμαστε σε θέση να προβλέψουμε πως θα αξιοποιηθεί στην κομματική και κοινοβουλευτική πυραμίδα.

Δεν λησμονούμε πως ο νέος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει από καιρό δεσμευτεί πως θα αξιοποιηθούν όλοι οι νέοι βουλευτές του κόμματος, θεωρώντας και ο ίδιος πως αυτή η επιλογή, είναι μονόδρομος…