Κυκλοφορεί αύριο «Η ΓΝΩΜΗ»

|

«Αλλάζουν ΟΛΑ», απ’ τον Κυριάκο Μητσοτάκη και μια εμπαθής κίνηση, η οποία μόνο την αμετροέπεια του αρχαιότερου δημάρχου υπηρετεί!

Με κύριο θέμα της εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ, κυκλοφορεί αύριο « ΓΝΩΜΗ», η οποία αναλύει και τα γεγονότα που οδήγησαν σ’ αυτή την εξέλιξη και σε εθνικό και σε τοπικό επίπεδο. «Έχει την δύναμη, να βάλει τέλος στην ασυδοσία Τσίπρα», έχει τίτλο το άρθρο της εφημερίδας, στον υπότιτλο του οποίου αναλύεται το «τι σημαίνει η μεγάλη ανατροπή του Κυριάκου Μητσοτάκη και οι εξελίξεις που ακολουθούν».

«ΑΜΒΡΑΚΙΑ. Η πόλη και τα μνημεία της», είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ της Κατερίνας Σχισμένου, με αφορμή το γεγονός ότι η κα ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ολοκλήρωσε ένα καταπληκτικό λεύκωμα με τα νέα ευρήματα από τις ανασκαφές στη δυτική νεκρόπολη της αρχαίας Αμβρακίας. Σπουδαία η δουλειά της διευθύντριας της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Άρτας, το οποίο τονίζει και με σχόλιό του ο Κώστας Γκέτσης.

«Το ρέμα Κατσαρέλου και η επίθεση στον Ψαθά», είναι ο τίτλος του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ της «Γ», με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε ο δήμαρχος Ν. ΣΚΟΥΦΑ Στάθης Γιαννούλης, στον αντιπεριεφερειάρχη Βασίλη Ψαθά και τονίζει ως αυτή είναι «μια εμπαθής κίνηση, η οποία μόνο την αμετροέπεια του αρχαιότερου δημάρχου υπηρετεί».

Στα αθλητικά, μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη ανάλυση της απόφασης της διοίκησης της ΑΕ Καραϊσκάκης, για την απόσυρση της ομάδας απ’ το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με αφορμή τις περίεργες αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Και πολλά άλλα θέματα, στην «Γ», που κυκλοφορεί αύριο στην Άρτα, την Πρέβεζα, την Φιλιππιάδα και την Αθήνα.