Ήττα του Εθνικού από τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο

|

Η ομάδα του Ηλία Μαγκάκη, προσπάθησε να κλέψει το αποτέλεσμα και έπαιξε αρκετά έξυπνα, αμυντικά, με στόχο να χτυπήσει στην κόντρα

 

 

 

 

 

Άτυχος στάθηκε ο Εθνικός Φιλιππιάδας στο Βελεστίνο με τον Ρήγα Φεραίο, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0, για την 18η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικης. 

Η ομάδα του Ρήγα Φεραίου, τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στον αξιόμαχο Εθνικό Φιλιππιάδας, όμως με τέρμα του Κορέτα και την βοήθεια της τύχης, επικράτησε με 1-0.

Η ομάδα του Ηλία Μαγκάκη, από τη μεριά της, μπήκε να κλέψει το αποτέλεσμα και έπαιξε αρκετά έξυπνα, αμυντικά, με στόχο να χτυπήσει στην κόντρα. Αυτό έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους, που είχαν, μεν, την κατοχή, όμως δε μπορούσαν να την αξιοποιήσουν.

Στο 93΄ αποβλήθηκε ο Παπαβασιλείου με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

Βοηθοί: Παπαδόπουλος-Ιωαννίδης (Κοζάνης)

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Λάκης Μπακάλης): Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου, Γουτούλης (61’ Σέττος), Γεωργαντζής, Κορέτα (90’ Ζενούνι), Γκίκας, Τσίπι (91’ Γούτσιος).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Ηλίας Μαγκάκης): Μπαντής, Χρηστογιάννης, Διαμαντόπουλος, Κόμνος, Παπαρούνας (55’ Μαλάτος), Λέντζος, Κολλιάκης (72’ Δημουλάς), Τσακανίκας, Παπαβασιλείου, Γήτας, Λάππας (46’ Σιδέρης).