Τι κατάρα κι αυτή!

|

Αυτοκτόνησε και η 18χρονη κόρη του αυτόχειρα προέδρου της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Μπάμπη Μανιώτη!

 

 

 

 

 

Τι μοίρα κι αυτή και πως φέρνει τα πράγματα. Δέκα ακριβώς χρόνια μετά την αυτοκτονία του τότε προέδρου της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Άρτας Μπάμπη Μανιώτη, λίγα μέτρα μακριά απ’ τον τόπο που επέλεξε να φύγει απ’ την ζωή ο ίδιος, αυτοκτόνησε και η 18χρονη κόρη του, το μεσημέρι της Παρασκευής (ώρα 1,15 περίπου), η οποία έπεσε απ’ τον 8ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε μαζί με την μητέρα της και τον μεγαλύτερο αδερφό της.

Στην οδό Γερακίου 29 στην περιοχή του  Κολωνού, βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας και οι περίοικοι άκουσαν έναν τρομακτικό θόρυβο, για να διαπιστώσουν σε λίγα λεπτά, ότι είχε πέσει εκεί η 18χρονη φοιτήτρια και φυσικά ο θάνατός της, ήταν ακαριαίος.

Η 18χρονη αυτόχειρας ήταν αριστούχος φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και την ώρα που επέλεξε να βάλει τέλος στην ζωή της, η μητέρα της και ο αδερφός της απουσίαζαν. Όταν ειδοποιήθηκε και έφτασε στο σπίτι της, η τραγική μητέρα, ακολούθησαν φοβερές σκηνές, μιας και η ίδια επεχείρησε να βάλει κι αυτή τέλος στην ζωή της, αλλά την συγκράτησαν την τελευταία στιγμή οι άνδρες της αστυνομίας που ήταν εκεί, για να κληθεί σε λίγη ώρα και ψυχολόγος, ο οποίος βοήθησε την γυναίκα που βρισκόταν σε απόγνωση.

Το κατάρα κι αυτή, ήταν το ερώτημα που θέτουν γνωστοί και φίλοι της οικογένειας, οι οποίοι φέρνουν στην μνήμη του, εκείνο το πρωί της Κυριακής, που ο Μπάμπης Μανιώτης έβαλε τέλος στην ζωή του. Είχε βρεθεί τον Απρίλιο του 2005, στα γραφεία της εισηγμένης εταιρίας Ipirotiki Software & Publications στον Κολωνό, νεκρός με τραύμα από πιστόλι στον κρόταφο και δίπλα του βρεθηκε ένα περίστροφο. Στα 42  χρόνια της ζωής του, ήταν πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Άρτας και βασικός μέτοχος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ipirotiki Software & Publications.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Στην φωτογραφία εικονίζεται το σπίτι που διέμεινε η οικογένειας της αυτόχειρος, στην οδό Γερακίου 29 στην περιοχή του  Κολωνού.