Αλαζονεία δημάρχου!

|

Ο πολίτης, μη έχοντας τι άλλο να κάνει, απευθύνει επιστολή προς όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ζηρού και ζητάει απ’ αυτά, ως έσχατη λύση, να λάβουν θέση

 

 

 

 

 

Για αλαζονεία, κατηγορεί τον δήμαρχο Ζηρού Νίκο Καλαντζή, ο κ. Θόδωρος Αθανασίου, που όπως όλα δείχνουν ταλαιπωρείται, μήνες τώρα, για την αντιμετώπιση ενός απλού πολεοδομικού προβλήματος και δεν επιλύεται, αφού ο δήμαρχος δήλωσε πως ο ίδιος θ’ ασχοληθεί με το θέμα και κάνει ακριβώς το αντίθετο.

Ο πολίτης, μη έχοντας τι άλλο να κάνει, απευθύνει επιστολή προς όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ζηρού και ζητάει απ’ αυτά, ως έσχατη λύση, να λάβουν θέση, επί του προβλήματος. Το ζητούμενο είναι αν οι δημοτικοί σύμβουλοι θα ευαισθητοποιηθούν, ωστόσο έχει σημασία και το περιεχόμενο της επιστολή, που είναι αποκαλυπτικό και ακολουθεί:

«Κυρίες και Κύριοι: Νιώθω την ανάγκη, να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας κάνω, γνωστό ένα πρόβλημα που προέκυψε στο κοινό όριο του παλαιού Δημαρχείου και του εφαπτομένου οικοπέδου μου σε αυτό. Θέλω να σας καταγγείλω τη στάση του Δημάρχου μας ο οποίος παρόλα ότι έλαβε γνώση του προβλήματος από όταν ανέλαβε τα καθήκοντα του Δημάρχου, παρ’ όλες τις πολλές επιστολές που έχουμε ανταλλάξει και προσωπικές παραστάσεις που έχω κάνει, αρνείται να επιληφθεί του θέματος, το οποίο φαίνεται στις επισυναπτόμενες επιστολές [και στις οποίες απάντηση δεν έχω λάβει ακόμα,] με πρόσχημα διάφορες αστείες δικαιολογίες! Ο κύριος Δήμαρχος [αλαζονικά φερόμενος, ίδιον των νέων Δημοτικών Αρχόντων], ξεχνώντας και τον όρκο που έχει δώσει, ότι θα ασκεί τα καθήκοντά του με δικαιοσύνη απέναντι των συνδημοτών μας, αφού αφαίρεσε όλες, τις αρμοδιότητες από όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου, ανέλαβε ο ίδιος να διεκπεραιώσει το θέμα και τίποτα δεν κάνει! Για κάθε περεταίρω πληροφορία είμαι στη διάθεσή σας. Ευχαριστώ για την κατανόηση».