Αναμενόμενο δεν ήταν;

|

Ο περιφερόμενος προκλητικός νέος, βοήθησε στον βιασμό -επ’ αμοιβή βεβαίως- της αδερφής του!

 

 

 

 

 

Ο νεαρός, που περιφέρεται στους κεντρικούς δρόμους της Άρτας, συνήθως μ’ ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι και ήταν πρωταγωνιστής δεκάδων περιστατικών μέχρι τώρα, κάνει την… πρόοδό του. Αυτή την φορά όμως, το πράγμα έφτασε σε επικίνδυνα όρια και από μόνο του, το γεγονός που ακολουθεί, επιβάλλει την αυστηρή τιμωρία του.

Ο νεαρός λοιπόν, με καταγωγή απ’ την Σκουληκαριά Άρτας, συνέργησε στον βιασμό της αδερφής του, για να λάβει απ’ τον Πακιστανό βιαστή το ποσό των 80 ευρώ. Είχε πάει σε νοικιασμένο σπίτι, που διατηρεί η αδερφή του στην Άρτα και της πρότεινε να συνευρεθεί ερωτικά με πακιστανό, για να λάβουν το ποσό που προαναφέρουμε. Η 21χρονη αρνήθηκε, αλλά αυτός είχε εν αναμονή, έξω απ’ το σπίτι, έναν πακιστανό, τον οποίο και έφερε στο δωμάτιο της αδερφής του. Βοήθησε και ο ίδιος, για να μπορέσει ο πακιστανός, παρά την άρνηση κοπέλας, να προχωρήσει στην ερωτική πράξη, στον βιασμό για να ακριβολογούμε.

Ο αδερφός έλαβε το ποσό των 80 ευρώ και ο πακιστανός αποχώρησε απ’ το σπίτι, αλλά η βιασθείσα κοπέλα, δεν είχε πεί την τελευταία λέξη. Την επόμενη ημέρα επικοινώνησε με την Αστυνομία, η οποία και ασχολήθηκε αποτελεσματικά με το περιστατικό, για να συλλάβει αρχικά τον αδερφό και με μεγάλη προσπάθεια, έφτασε στον πακιστανό, που κι αυτός συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού. Θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, που θα λάβει και τις τελικές αποφάσεις του, για την τύχη τους.

 

Πρωτοφανές…

 

Πρωτοφανές για τα αστυνομικά χρονικά, είναι το περιστατικό και επιβεβαιώνει, την διαπίστωση που έκανε πριν ένα χρόνο περίπου η «Γ» και ανέφερε ότι ο περιφερόμενος και προκλητικός νέος, είναι ικανός για τα πάντα και πως θα τον δούμε πρωταγωνιστή και στο πιο απίθανο περιστατικό. Μάλιστα τότε, με υψηλό ρίσκο, είχε δημοσιεύσει και την φωτογραφία του, με την ελπίδα πως κάποιοι συμπολίτες μας, μπορούν να προστατευτούν απ’ αυτόν.

Όπως ακριβώς έπραξε, με την αδερφή του, που πρέπει να σημειωθεί πως έχει ψυχιατρικό ιστορικό και έχει νοσηλευτεί σε ίδρυμα!

-Τι άλλο μένει να κάνει, ο συγκεκριμένος προβληματικός τύπος, για να τιμωρηθεί κάποτε και να σταματήσει να είναι επικίνδυνος, για όποιον βρεθεί στον δρόμο του;

Το ερώτημα λογικά πρέπει να έχει αποδέκτες του λειτουργούς της Δικαιοσύνης, μιας και είναι ο συγκεκριμένος προβληματικός τύπος, ένας απ’ αυτούς που κάνουν τα πιο απίθανα αδικήματα και την επόμενη ημέρα, κυκλοφορούν ελεύθεροι, για να περιμένουν την ώρα που θα είναι και πάλι πρωταγωνιστές περίεργων επεισοδίων. Θεωρούμε πως απάντηση δεν θα λάβουμε.

Θα περάσουμε στο επόμενο βήμα. Το ερώτημα να έχει αποδέκτη, τις όποιες κοινωνικές υπηρεσίες. Που κι αυτές -παλιά μου τέχνη, κόσκινο- θα σιωπήσουν και θα περιμένουν να ξεχαστεί το γεγονός, για να μην κάνουν τίποτα.