Δεν ρώταγες, κυρία πρόεδρε…

|

Εμφανίστηκε λοιπόν, μια ωραία πρωία, στο Δημοτικό Σφαγείο και αναζήτησε τον υπεύθυνο Βασίλη Γιανκούλα και με χαρακτηριστική άνεση (σ.σ. αφέλεια, θα την έλεγε κανένας) ζήτησε τα κλειδιά του σφαγείου

 

 

 

 

Δεν ήξερες, δεν ρώταγες… Αυτό ισχύει για την υπερκινητική πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Ζηρού κα Γεωργία Ξώνα, η οποία λειτούργησε με μεγάλη ταχύτητα, προκειμένου να υλοποιήσει το προεκλογικό… συμβόλαιο και να κλείσει όσο γίνεται πιο γρήγορα το Δημοτικό Σφαγείο Φιλιππιάδας, για να έχει αύξηση τζίρου, το ιδιωτικό, που όπως λένε οι γνωρίζοντες, δεν πάει και τόσο καλά.

Εμφανίστηκε λοιπόν, μια ωραία πρωία, στο Δημοτικό Σφαγείο και αναζήτησε τον υπεύθυνο Βασίλη Γιανκούλα και με χαρακτηριστική άνεση (σ.σ. αφέλεια, θα την έλεγε κανένας) ζήτησε τα κλειδιά του σφαγείου, να αναλάβει η δημοτική επιχείρηση, την οποία η ίδια διευθύνει! Με περισσή ευγένεια, ο επιχειρηματίας αρνήθηκε να της κάνει το… χατίρι και της εξήγησε πως υπάρχουν και νόμοι (το γράφαμε και στο προηγούμενο φύλλο) οι οποίοι πρέπει να τηρηθούν, για να μην προκύψουν άλλα προβλήματα στην συνέχεια.

Να σημειωθεί ότι ο επιχειρηματίας που έχει νοικιασμένο το σφαγείο, έχει κάνει τις νομικές ενέργειες που επιβάλλονται, προκειμένου να υπερασπιστεί το αυτονόητο. Το οποίο αυτονόητο, θα αντιληφθεί και η αξιότιμη κυρία πρόεδρος, όταν αρχίζουν να εκδίδονται οι πρώτες δικαστικές αποφάσεις.

Αναμονή λοιπόν…