Το σύνολο του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας;

Ομιλητές στην συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη, η οποία όπως είναι γνωστό ήταν απ’ τους πρώτους που είπαν ΟΧΙ στο νέο μνημόνιο, όπως επίσης και το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Σωτήρης Κοσμάς

 

 

 

 

Μαζική, χωρίς κανένας να το περιμένει, ήταν η συγκέντρωση που διοργανώθηκε την περασμένη Πέμπτη το βράδυ στην πλατεία Μονοπωλίου, από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, τα οποία διαφωνούν με το νέο μνημόνιο και επιμένουν στο ΟΧΙ του ελληνικού λαού. Πιο απλά από στελέχη που συμφωνούν με την «αριστερή πλατφόρμα» του Παναγιώτη Λαφαζάνη και άλλες συνιστώσες του κόμματος καιείναι αποφασισμένα να ακολουθήσουν διαφορετική πορεία απ’ αυτή του συμβιβασμού με το νέο μνημόνιο, όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε στην εκδήλωση.

Ομιλητές στην συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη, η οποία όπως είναι γνωστό ήταν απ’ τους πρώτους που είπαν ΟΧΙ στο νέο μνημόνιο, όπως επίσης και το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Σωτήρης Κοσμάς. Οι ομιλητές ήταν ιδιαίτερα σκληροί, απέναντι στους χειρισμούς του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, για να σημειώσουν με έμφαση, πως σε καμία περίπτωση, δεν είχαν υποσχεθεί μνημόνια στον ελληνικό λαό. Εκ μέρους των διοργανωτών, την εκδήλωση άνοιξε, η Βάσω Αμπελογιάννη, εκ των δραστηρίων στελεχών του χώρου, που κινούνται απέναντι στις μνημονιακές επιλογές του κόμματος.

Όμως προκύπτει ένα σημαντικό θέμα. Στην εν λόγω συγκέντρωση το παρόν έδωσαν τα πιο σημαντικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, που αυτό παραπέμπει στο που πάει και η οργάνωση μελών του κυβερνητικού κόμματος στην Άρτα.

-Να αναμείνουμε καθοριστικές εξελίξεις και τοπικά;

 

oxi-syriza-arta-66-c