ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ του ΣΤΑΘΗ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ

Μυστικά και ψέματα

 

 

•Αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό εν έτει 2015 θα περίμενε κανείς να τα συναντήσει σε ευαγή ιδρύματα όπως το Δαφνί, το Δρομοκαϊτειο, η κλινική Γαλήνη στην Κηφισιά και η κλινική Κασταλία του κ. Λυμπέρη. Η ψυχιατρική έχει μπει πλέον στην καθημερινότητά μας και άνθρωποι που είναι σε δημόσια αξιώματα Υπουργοί, γενικοί γραμματείς κλπ κινούνται στα όριά της. Ο νέος ανασχηματισμός που ονομάστηκε ανασχηματισμός- Χαϊκάλη επέδειξε με τον πιο σαφή τρόπο ότι το πρόβλημα της χώρας έχει ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας.

•Ποιος έβαλε στην ζωή μας ως υπουργούς και μεγαλοπαράγοντες τον Γιάνη με ένα ν, αυτό το κακιασμένο πλάσμα που λέγεται Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Παναγιώτη Λαφαζάνη που θα έκανε “απαλλοτρίωση” του νομισματοκοπείου κλέβοντας ουσιαστικά 22 δις ευρώ και συλλαμβάνοντας τον κ. Στουρνάρα, την προσωπική επιλογή του ως βουλευτού Κοζάνης της κας Ραχήλ Μακρή η οποία μας έδωσε ραντεβού στα γουναράδικα και την άλλη μέρα ραντεβού στους δρόμους της φωτιάς παρέα με τους κουκουλοφόρους; Η Ελλάδα έβαλε έναν πρωτοετή φοιτητή ιατρικής ως Πρωθυπουργό προκειμένου να κάνει εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς!!! Όσο και να τον προστατεύουν τα καλοπληρωμένα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ η ανεπάρκεια του Πρωθυπουργού είναι παραπάνω από εμφανής. Μαθαίνει αγγλικά στα 41 του μπας και μπορέσει να συνεννοηθεί με κανέναν ξένο ηγέτη, υποκύπτει στον δραχμολάγνο και ανερμάτιστο Υπουργό Οικονομικών κ. Βαρουφάκη ο οποίος είχε από την αρχή σχέδιο δραχμής και εξαπατούσε έναν ολόκληρο λαό λέγοντάς του όπου να ΄ναι υπογράφεται η συμφωνία. Διαβάζοντας στο Βήμα της Κυριακής σελίδα 10 το άρθρο η συνωμοσία της δραχμής (Ο Λεονίντ, ο Αλέξης και ο Παναγιώτης) φρίττω. Ο Λεονίντ είναι πρώην πράκτορας της KGB ο οποίος εξαπάτησε τους δικούς μας τάζοντάς τους ένα δάνειο ύψους 10 δις δολάρια προκειμένου να υποστηριχθεί η αλλαγή του νομίσματος από ευρώ σε δραχμή. Την ημέρα του δημοψηφίσματος όμως η Μόσχα πούλησε για άλλη μια φορά την Αθήνα ανταλλάσσοντας τη με το Ντονέτσκ. Η τελική σύγκρουση με την Ευρώπη βρήκε βαθιά ταπεινωμένο και ηττημένο τον Τσίπρα αφού υπέγραψε με εικονικό πνιγμό ένα πραξικόπημα όπως λέει.

•Ο άνθρωπος που στήριξε όλη την πολιτική του για να γίνει Πρωθυπουργός στην αντιμνημονιακή ρητορεία υπογράφει το πιο σκληρό μνημόνιο και κοροϊδεύει για άλλη μια φορά τους Ιθαγενείς ότι δεν είναι αυτό που νομίζουν. Η αριστερή πλατφόρμα λέει ότι στηρίζει την Κυβέρνηση αλλά δεν ψηφίζει τα μέτρα (ωραίες οι καρέκλες Παναγιώτη μου ε; Ζεστές με 10.000 ευρώ, με οδηγούς, με μπράβους, με διοικητικού υπαλλήλους και φαρισαίους, που να τις αφήσεις;). Ο εξουσιομανής Πρωθυπουργός δεν τολμάει να διαγράψει κανέναν ενώ τον φτύνουν κατάμουτρα. Η κα. Νάντια Βαλαβάνη ειδοποιεί την μάνα της να βγάλει 2 ημέρες πριν από τα capital controls 200.000 ευρώ από την τράπεζα. Ενώ όλοι οι Έλληνες περιμένουν στα ΑΤΜ για 60 ευρώ η κα. Βαλαβάνη ζητάει να επέμβει ο Εισαγγελέας γιατί διασύρεται το όνομά της!!! Είναι γνωστό και από το πόθεν έσχες της ότι διαθέτει 1 εκατ. ευρώ στην τράπεζα στο Λονδίνο (από που αλήθεια αφού το ξενοδοχείο πουλήθηκε 217.000 ευρώ;) και ότι τα χρηματιστηριακά της προϊόντα τα διαχειρίζεται η Goldman Sachs.

•Όταν πας να δώσεις συνέντευξη για να προσληφθείς οπουδήποτε ακόμα και σε καφετέρια πρέπει να έχεις κάποια τυπικά προσόντα. Ποια προσόντα του κ. Χαϊκάλη εκτίμησε ο κ. Τσίπρας και του ανέθεσε να λύσει το συνταξιοδοτικό και το ασφαλιστικό; Δεν πέρασε λίγος καιρός που με την στήριξη του άλλου αντιμνημονιακού ηθοποιού κ. Λάκη Λαζόπουλου που με κάτι εκατομμύρια ευρώ σε off shore του εξωτερικού έφτιαξε μια παρανοϊκή ιστορία περί δήθεν απόπειρας χρηματισμού του για την ψήφιση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Μήπως τελικά για τον κ. Τσίπρα αντί για τα προσόντα που πρέπει να έχεις για να γίνεις Υπουργός, πρέπει να είσαι καλός ηθοποιός και να λες ψέματα όπως αναπνέεις; Το μίσος που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελληνική κοινωνία θα το βρει μπροστά του. Δεν μπορεί να είναι προδότες και προσυνημένοι η Αρβελέρ, ο Πορτοκάλογλου, ο Γραμματικάκης, ο Ράμφος, ο Γιωσαφάτ, η Τριανταφύλλου, η Διβάνη, ο Χωμενίδης, ο Χειμωνάς και τόσοι άλλοι που στοχοποίησαν τα τρολ του Συριζα. Γι΄ αυτούς πλέον ισχύει ξεκάθαρα ότι όποιος δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ είναι με τον Σόιμπλε.
Καληνύχτα σύντροφοι.