Οργισμένη ανακοίνωση του Βαγγέλη Αργύρη!

«Συμβουλεύω τον τυχοδιώκτη ανεξάρτητο έλληνα αρχιτέκτονα της βρώμιας και της λάσπης που χρόνια τώρα δηλητηριάζει την πολιτική ζωή της πόλης μας με παρόμοιες ενέργειες πάντα στο σκοτάδι και στην κακομοιριά που τον διακρίνει να σταματήσει ΕΔΩ»

 

 

 

 

«Τον τυχοδιώκτη ανεξάρτητο έλληνα αρχιτέκτονα της βρώμιας και της λάσπης», δείχνει με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Αργύρης, ως εμπνευστή της εκστρατείας κατασυκοφάντησής του, η οποία προέκυψε με την διανομή εντύπου, που τάχα αποτελεί την λίστα των πολιτικών, οι οποίοι έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό.

Οργισμένη η ανακοίνωση του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής, προαναγγέλλει και άλλες εξελίξεις, τις οποίες θα παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον.

Το κείμενο της ανακοίνωσης ακολουθεί!

«Οι αμετανόητοι επαγγελματίες συκοφάντες και πολιτικοί γυρολόγοι έκαναν πάλι την εμφάνιση τους με πιο προκλητικό τρόπο αυτή τη φορά αφού και η χρονική πολιτικά συγκυρία βολεύει πάντα τέτοιους θλιβερούς ανθρώπους .

Έβαλαν 2 καθόλα συμπαθητικά γεροντάκια περίπου 80 χρόνων να μοιράζουν στη Πλ. Πάργης (τυχαίο;) την περιβόητη λίστα των 180 βουλευτών που το 2010 έβγαλαν τα λεφτά τους έξω. Το είχαν ξανακάνει πριν τις εκλογές κάποια ανύπαρκτα μπλογκς και τότε παρενέβη και η Τράπεζες Ελλαδος και η Βουλή και δήλωσαν ότι αυτό το δημοσίευμα αφορά το πόθεν εσοχές των βουλευτών του 2009 γι αυτό άλλωστε περιλαμβάνει βουλευτές όλων των κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου. Είχε δε δημοσιοποιηθεί τότε σε όλα τα μέσα με δίκη μου απόφαση ως αντιπροέδρου της βουλης. Άλλωστε με μια απλή αλλά καλοπροαίρετη ματιά καταλαβαίνει ο καθένας τι αφορά αυτό το κατάπτυστο δημοσίευμα.

Επειδή λοιπόν σε αυτή τη λίστα περιλαμβάνεται και το όνομα μου και επειδή στην εικοσαετή θητεία μου στο κοινοβούλιο τα πάντα ήταν στο φως του ηλίου και επειδή δεν επιτρέπω σε κανέναν να υπονοεί στα παιδιά μου το οτιδήποτε κακόβουλο και ανεύθυνο: Συμβουλεύω τον τυχοδιώκτη ανεξάρτητο έλληνα αρχιτέκτονα της βρώμιας και της λάσπης που χρόνια τώρα δηλητηριάζει την πολιτική ζωή της πόλης μας με παρόμοιες ενέργειες πάντα στο σκοτάδι και στην κακομοιριά που τον διακρίνει να σταματήσει ΕΔΩ. Τον αγνοήσαμε τόσα χρόνια αλλά επειδή μόνο έτσι μπορεί να ικανοποιεί τον πολιτικό του τυχοδιωκτισμό ας βρει άλλο τρόπο να περνάει το χρόνο του. Αν δε επιθυμεί να συνεχίσει την έρευνα τον εξουσιοδοτώ με κάθε νόμιμο μέσο μόλις ανακαλύψει τον «θησαυρό» θα είναι όλος δικός του για να τον χαρίσει σε οποία εκκλησία θέλει μήπως και τον συγχωρέσει η θεία δίκη μιας και ως εθνικός πατριώτης χριστιανός κάτι ξέρει παραπάνω απο τους κοινούς θνητούς. ΩΣ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ.