Το ΟΧΙ θα οδηγήσει σιγά-σιγά στην αλβανοποίηση της χώρας, λέει ο Κώστας Τασούλας

|

«Όλη η υφήλιος εκτός του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί το ΟΧΙ άρνηση της Ευρώπης και έτσι θα λειτουργήσει με αποτέλεσμα ραγδαίες συνθήκες επιδείνωσης της ήδη δυσμενούς κατάστασης»

 

 

 

 

«Η επιλογή της Κυριακής έχει διαστάσεις ιστορικές για την Ελλάδα. Θα την καθορίσει για δεκαετίες. Δεν είναι θέμα φόβου, θυμού, παραπόνων ή αγανάκτησης! Είναι θέμα κοινής λογικής. Το ΝΑΙ στην Ευρώπη θα διατηρήσει τη χώρα στο μόνο ασφαλές πλαίσιο που προσφέρεται. Το ΟΧΙ θα οδηγήσει σιγά-σιγά στην αλβανοποίηση της χώρας και στο διχασμό όπου ο ένας θα κατηγορεί τον άλλο για τα χάλια της χώρας. Και ακόμη κι αν καταλήξουμε στο ποιος φταίει, τα χάλια δε θα διορθώνονται».

Τα παραπάνω τόνισε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό TV1 ο βουλευτής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Κώστας Τασούλας.

Ο κ. Κ. Τασούλας εξήγησε πως όλη η υφήλιος εκτός του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί το ΟΧΙ άρνηση της Ευρώπης και έτσι θα λειτουργήσει με αποτέλεσμα ραγδαίες συνθήκες επιδείνωσης της ήδη δυσμενούς κατάστασης.

Οι τράπεζες θα ανοίξουν μετά από ένα εξάμηνο τουλάχιστον και οι καταθέσεις θα είναι αποδεκατισμένες γιατί θα έχουν μετατραπεί σε νέα δραχμή, υποτιμημένη όμως κατά 60%.Θα υπάρχουν μόνο ένοχοι για να τραφεί το μένος ενός κόσμου που θα έχει οδηγηθεί στην απόλυτη και γενικευμένη εξαθλίωση, αλλά με ενόχους και μάλιστα κατασκευασμένους δε λύνονται τα προβλήματα.

Τα προβλήματα θα λυθούν μέσα στην Ευρώπη όπου άλλες χώρες ήδη βγήκαν από το Μνημόνιο και αναπτύσσονται.

Με το ΝΑΙ ξεφεύγουμε από τη δοκιμασία που μας έβαλε η Κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ και διατηρούμε όλες τις ελπίδες της αξιοποίησης της νέας αναπτυξιακής λογικής που επικρατεί.

Μόνο το ΝΑΙ κρατάει την Ελλάδα στην Ευρώπη, με προοπτική εξόδου από την κρίση με εθνική ασφάλεια, κατέληξε ο κ. Κ. Τασούλας.