ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ του ΣΤΑΘΗ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ

|

Εθνική παράνοια

 

 

 

 

Έπρεπε να το είχαμε καταλάβει όταν δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που δείχνουν ότι 1 στους 3 Έλληνες πιστεύει ότι μας ψεκάζουν με ένα μυστηριώδης αέριο για να μην διαμαρτυρόμαστε και 2 στους 5 πιστεύουν ότι κάποια στιγμή θα έρθουν εξωγήινοι στην γη. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να κυβερνιόμαστε από μια παιδαριώδη κυβέρνηση που θεωρεί ότι θα κερδίσει τον εμφύλιο πόλεμο μετά από 70 χρόνια. Οι καλοί αυτή την φορά είναι οι ίδιοι και οι κακοί είναι όλοι οι άλλοι Ευρωπαίοι, Αμερικάνοι κτλ. Έτσι κατάφερε να απομονωθεί πλήρως η χώρα, να μας θεωρούν γραφικούς, αφού έχουμε Υπουργό Άμυνας τον κ. Πάνο Καμμένο γνωστό ως Πανάρα.
Ο κ. υπουργός λοιπόν εισήγαγε την θεωρία περί ψεκάσματος αλλά δεν μας είπε γιατί την ίδια ώρα γίνονται πορείες και φόνοι. Αυτοί βάζουν αντιψεκαστικά; Ο κ. Καμμένος ξεκίνησε την καριέρα του με έναν επιτυχημένο γάμο με την κόρη Φιλίππου (ΦΑΓΕ)ώστε βρέθηκε βουλευτής 26 χρονών. Συνέγραψε με τον θεωρητικό της Χούντας κ. Γεωργαλά ένα απίστευτο πόνημα που έλεγε ότι ο αρχηγός της 17Ν ήταν ο κ. Ανδρέας Παπανδρέου. Μ
ετά πολεμούσε τις offshore μέχρι που βρέθηκε ότι το σκάφος του ανήκε σε offshore. Τότε δήλωσε ότι το σκάφος Iliatoras of London ανήκε στον μπαμπά του. Τώρα κοιμάται σε σουίτες στο Four Seasons στην Νέα Υόρκη με 1200 ευρώ για κάθε βράδυ και τρώει φιλέτα με 1000 ευρώ.
Εν τω μεταξύ η κα. Ζωή απαγορεύει στα ΜΑΤ να πάνε στην τουαλέτα, ο Τσίπρας που θα έσκιζε τα μνημόνια και θα έφερνε την σεισάχθεια μιλάει κάθε μέρα στο τηλέφωνο με την Μέρκελ αλλά κατηγορεί όλους τους άλλους ως Μερκελιστές, η Νάντια Βαλαβάνη του κινήματος “Δεν πληρώνω” που άνοιγε τα διόδια στις Αφίδνες ζητάει να πληρώσουν και όσοι δεν έχουν, η Κυβέρνηση στέλνει μνημόνιο 47 σελίδων για να πάρει δάνειο στο οποίο πωλείται ο ΟΛΠ και ο υπεύθυνος Υπουργός αποκρατικοποιήσεων ο κ. Λαφαζάνης είναι κεντρικός ομιλητής στο Κερατσίνι σε εκδήλωση κατά της πώλησης του ΟΛΠ.
 Όταν καταληψίες, άνθρωποι άσχετοι με την διοίκηση του κράτους και ιδεοληπτικοί αναλαμβάνουν κρίσιμα υπουργεία η χρεοκοπία είναι κοντά. Θα υπογράψουν μνημόνιο θέλουν δεν θέλουν και θα το πούνε όπως είπε ο κ. Βενιζέλος (Σ.Α.Ν.Ο.) σχέδιο ανάπτυξης νέας οικονομίας. (Παρεμπιπτόντως ωραίο ριζότο με σανό σερβίρει το εστιατόριο “Θείο Τραγί” στα Πετράλωνα). Όταν ο ίδιος ο Γιούνκερ λέει ότι δεν σήκωσε το τηλέφωνο στον Τσίπρα τι νόημα έχει να λέει ψεματάκια ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης;
Ψεύτες από κούνια λόγω κομματικής αριστερής προπαγάνδας.