ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ Β’ ΕΘΝΙΚΗ

|

Τυπική διαδικασία, για την επικράτηση επί του ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ, μιας και η γηπεδούχος, ήθελε να κάνει και συντήρησης δυνάμεων, εν όψει του αγώνα με τον ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

 

Μια τυπική διαδικασία, ήταν για την ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, το προτελευταίο εμπόδιο, για την άνοδο στην Β» Εθνική, όπου και πάλι μετά από 35 χρόνια η Άρτα, θα κληθεί να γράψει και πάλι σελίδες δόξας και να δημιουργήσει τη νέα θρυλική περίοδο, ανάλογη αυτής, που την δεκαετία του ’70 είχε γράψει η «μαύρη θύελλα».

Τυπική διαδικασία, λοιπόν η επικράτηση απέναντι στην ήδη σωμένη ομάδα του Βελεστίνου «ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ», μιας και η διαφορά κλάσης των δυό ομάδων έγινε εμφανής απ’ το πρώτο πεντάλεπτο κιόλας.

Με γκολ του Χούσου και του Καβαλλάρη, στο πρώτο ημίχρονο, η πρωτοπόρος ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ «καθάρισε» το παιχνίδι και από κει και μετά, σύμφωνα και με την στρατηγική του τεχνικού επιτελείου, έκανε συντήρηση δυνάμεων, για να είναι το δεύτερο ημίχρονο μια τυπική διαδικασία, καθώς είχε ήδη γίνει γνωστό πως η βασική αντίπαλος ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ, πολύ νωρίς κι αυτή, είχε καθαρίσει το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΚΟΖΑΝΗ (1-3), για να αναδειχτεί η ομάδα που θα συνεχίσει στην μεγάλη Β’ Εθνική, την ερχόμενη Κυριακή, στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων, που αναμένεται να κατακλειστεί απ’ τους αρτινούς φιλάθλους, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον δείχνουν φίλαθλοι και της ομάδας των Τρικάλων, για να ταξιδέψουν στην Άρτα και να στηρίξουν την ομάδα τους.

Έγινε γνωστό πως ήδη τα εισιτήρια έχουν διατεθεί σε αρτινούς φιλάθλους και δεν είναι εύκολο, οι φίλαθλοι της αντιπάλου, να βρεθούν στην «καυτή» έδρα της πρωτοπόρου ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ.

Όσοι βρέθηκαν σήμερα στον γήπεδο των Αγίων Αναργύρων πήραν μια πρόγευση, του τι πρόκειται να ακολουθήσει, μιας και πλέον για την Άρτα, υπάρχει μία ομάδα, που πρέπει να ανέβει κατηγορία και να γράψει την δική της ιστορία. Το κλίμα ήταν οικογενειακό και η κοινή αγωνία, για την τελική έκβαση της προσπάθειας, που ξεκίνησαν ο Οδυσσέας Δράκος και οι συνεργάτες του, κυριαρχούσε σ’ όλες τις συζητήσεις.

Και το σημαντικότερο. Όλη η μεγάλη κερκίδα, φιλοξενούσε και πολλές οικογένειες, που σημαίνει πως εκτός όλων των άλλων, η πορεία της ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ κατοχύρωσε και το αυτονόητο. Πως στο γήπεδο πρέπει να πηγαίνει όλη η οικογένεια και η κάθε Κυριακή, ανεξάρτητα από νίκη και αποτέλεσμα, να είναι γιορτή.

Την Κυριακή λοιπόν το καθοριστικό ραντεβού, των φιλάθλων της Άρτας, με την ποδοσφαιρική της ιστορία.

 

Έπεσε η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ!

Το άσχημο σενάριο κυριάρχησε, η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ δεν τα κατάφερε απέναντι στον ΔΩΤΙΕΑ Αγιάς και το τελικό 0-0 του αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του ΔΩΤΙΕΑ, την οδηγεί και πάλι στο τοπικό πρωτάθλημα.

Η αγωνιστική αυτή, για την Άρτα, αν και χαροποίησε την συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων, για την πορεία της ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, σκόρπισε και την στεναχώρια, μιας και η θρυλική ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, είναι μπροστά σε εξελίξεις, που κανένας δεν μπορεί να ξέρει που θα οδηγήσουν.

 

Σώθηκε ο ΕΘΝΙΚΟΣ και πεντάρα!

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ Φιλιππιάδας, αντίθετα με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, αν και με τεράστια οικονομικά προβλήματα απ’ το παρελθόν κατόρθωσε και παρέμεινε στην Γ’ ΕΘΝΙΚΗ. Μάλιστα έκανε και εντυπωσιακή εμφάνιση στην έδρα του Βατανιακού, όπου επικράτησε της τοπικής ομάδας με σκορ 2-5. Τα τέρματα πέτυχαν οι Κυπαρίσσης 10΄, Τοπάλι 30΄, για τον Βατανιακό και Κολιός 26΄, Μπενίσκος 33΄-56΄-83΄, Γιαννούλης 90΄για τον ΕΘΝΙΚΟ.